Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - McMate's new coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55184-e36-mcmates-new-coupe.html)

M-Pwr 06-01-08 08:45

Re: E36 - McMate's new coupe

superba masina RRM-ule :P ... ti-am zis ca sunt innebunit si eu dupa una dasta ... arata superb a ta mai ales cu jantele alea ....
la multi ani si sper sa o mai vad si eu live cat de curand ... cand o avea baiatu din politehnica ma opream la ea de fiecare data cand era parcata :P

MC Mate 06-01-08 17:03

ms man , la multi ani si tie, astept sa se faca frumos afara k sa ma apuc si eu de niste schimbari :D dar pana atunci hiberneaza in parcare k dak ies cu ea fac treaba mai buna k ADPu la dezapezitul strazilor

RED_LAF 08-01-08 02:54

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1278520)
ms man , la multi ani si tie, astept sa se faca frumos afara k sa ma apuc si eu de niste schimbari :D dar pana atunci hiberneaza in parcare k dak ies cu ea fac treaba mai buna k ADPu la dezapezitul strazilor

bosulik ,dar nu te pronuntii bine ,adik k hiberneaza ,:lol: ursare .acum trb sa zici k sta in parkre si toarce;) :lol: :lol: super tare ,nu o scoate din parkre tineo acolo k este mai bine k circula pe str multi prosti ;) :rolleyes2 :lol: adevarat este un e36 deosebit.ai facut o alegere cu mai multa klitate si deja o masina renumita,sunt sigur k o vei face multtttt mai tare.:lol: mai trb sub kpota un :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twist

MC Mate 08-01-08 22:12

ms mult taticu, vine si sub capota cat de curand ceva frumusel + multe altele cam intr-o luna zic eu k se ascunde putin k mai am mult in plan, ramane sa ma decid ce fac mai intai :D hai k ne vedem cand se mai topeste zapada sa o mai ardem la un pahar de vorba la garaj pana dimineata :D

MC Mate 14-01-08 21:25

6 Attachment(s)
uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prind ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

dragos002 14-01-08 21:27

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1292976)
uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prin ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

Eu daca eram in locu tau ii spargeam toate geamurile :D

MC Mate 14-01-08 21:30

cui? k nus care vecin a aruncat k sunt 9 etaje cu geamuri pe partea unde parchez

bodyspeed 14-01-08 21:31

Quote:

uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prin ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

ce nenorociti oameni.., imi pare rau razvane...:cry: :cry:
cand aveai si tu altele in plan...acum sa mai cumperi si parbriz :x
rupei capu ...dar numai rezolvi nimic :sad:

MC Mate 14-01-08 21:44

dak as sti cine e...oricum e bine k am casco si nu tre sa imi fac griji de bani k ii iau inapoi insa tre sa stau 2 sapt pana vin piesele

MARI_NSL 14-01-08 21:46

pff ce nasol ...bai ce saraci de oameni ....astia merita sa faci o brigada si sa ii iei la rand ....sai dezmembrezi putin . @s pl n m@m@ lor .

naka66vio 14-01-08 22:17

Quote:

uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prind ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

iati neaparat un garaj macar in chirie ca la cati dobitoci sunt in ro...

CatalinM6 14-01-08 22:22

Ce o fii zis in mintea lui de comunist imputit..."Al dreacu are BMW...stai ca ii arat eu!"
Cand patesti asa ceva....ramai surprins de cate idei sadice ai in cap....si ai dori sa le pui in practica pe cel care ti-a facut asemenea mizerii.
Am gasit pe capota scum de tigara,chistoace,chiar si super glue,dar, daca as pati ce ai patit tu cred ca mi-as iesi din minti.
Sper sa se rezolve repede problema,pt ca ai o masina frumoasa si nu merita sa stea cu parbrizul ala facut praf.Bafta!

MC Mate 14-01-08 22:22

nu am unde sa imi iau k mi-as lua dar la mine nu exista garaje asta e sper sa-i prind si sa le rup capu k a 2-a oara sa nu mai faca

X-Ray-Eyes 14-01-08 23:20

Cineva acum vreo 3-4 ani a gasit un bloc de 15/60 cm de BCA pe capota la un Cielo ... Noroc ca a cazut pe capota si nu pe plafon ... si tot nu l-a gasit pe martalogul care l-a aruncat ... si si-a pus omu camera de filmat sa vada ce se intampla noaptea ... nu mai stiu daca a rezolvat ceva sau nu ...

M-Pwr 14-01-08 23:22

cum ma sa fii asa de prost ... sa nu te duca mintea chiar deloc ... invidie ? sau ce ? nu doarme linistit sa vada ca altu are si el nu ...
razvane ... pare rau pentru belea ... chiar daca ai CASCO nu inseamna ca poate veni oricine " hai sa-i stricam masina lu asta" ... :| pare rau ...( na ca m-am enervat si eu pt tine :P :)) )
bafta

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning