Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

U_TUNING 13-05-09 12:39

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

Ia arunca un ochi aici http://www.fk-automotive.de/websale7/ .....daca nu ai bani macar spune si tu cand e ziua ta si ti le fac cadou!!!!!!!!!!

dany_let 13-05-09 12:41

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2314572)
Mamaaaaaaaaaa da ce urate sunt stop-urile alea imi vine sa vars pe tastatura!!!!!

Ai bagat o carutza de bani in masina asta si nu ai fost in stare sa iti cumperi un set de triple ca tot omu .......

ba jegosule...tu ai o batista de piese de masina si vb cu mine??

al dreaq moldovean prost...o sa-mi iau ma si hella sa vedem ce mai comentezi , o sa-mi iau vre-o 3 set-uri de stopuri...si o sa le schimb la saptamana ...

atunci sa te vad ce mai zici ....infectule

U_TUNING 13-05-09 12:45

aaaaaaa dar dc vorbesti asa de urat cu mine?????

De cand tot ne ameninti cu cele stopuri hella..........

dany_let 13-05-09 14:50

AL DREAQ....cum te plictisesti tu si umplii forumu pe aici ...mai bine te apuci , gasesti o caroserie si arunci piesele alea pe ea...ca oricum iti rup franele!!

NuMbEr-OnE 13-05-09 20:51

Frumos Kadett.Tino tot asa.

dany_let 14-05-09 07:41

Quote:

Originally Posted by NuMbEr-OnE (Post 2316189)
Frumos Kadett.Tino tot asa.

multumesc.

h0rm0n 14-05-09 16:19

foarte frumoasa masina !

si culoare, si spoileru' la cum "isi face loc" la intercooler !

dar totusi am o intrebare... sub busonu' de rezervor, spoileru' e cam "desprins" si se vede culoarea alba... o lasi asa?

scturoag 14-05-09 23:34

Foarte frumos opelu' ... o singura chestie ... fara suparare ... stopurile alea trebuie schimbate de urgenta :D
Bafta cu proiectu' !

dany_let 15-05-09 08:44

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2318623)
foarte frumoasa masina !

si culoare, si spoileru' la cum "isi face loc" la intercooler !

dar totusi am o intrebare... sub busonu' de rezervor, spoileru' e cam "desprins" si se vede culoarea alba... o lasi asa?

nu nu , masina este acum in service pentru montarea abs-ului si pentru retus acolo la bara...cum sa o las asa? :)

stopurile vor fi schimbate...mai mult de o luna nu mai raman pe masina , or sa vina banda alba banda rosie .

dany_let 18-05-09 10:04

am si eu nevoie de niste senzori de abs pe fata , de vectra a sau calibra , de prefert calibra turbo...dar cred ca merg de pe orice calibra..:rolleyes2:rolleyes2

aleks_t 20-05-09 21:51

vezi ca se potrivesc de pe multe modele. eu am pus de opel corsa din 2000 si merge perfect. mi-am mai luat unu de rezerva de pe o vectra B, sunt identici si aia. pe vectra A mai rar gasesti, nu au fost echipate foarte multe cu ABS

LE: vezi ca suportul ala mic care strange senzorul de fuzeta mai difera la unele modele. scoti senzorul afara din suport si montezi suportul original inapoi

GTXR 21-05-09 18:49

eu nu stiu ce are lumea cu stopurile tale ,mie chiar imi plac, lasai frate ca altii le au sparte sau crapate si pe alea stock ;)

dany_let 23-05-09 19:08

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 2340343)
eu nu stiu ce are lumea cu stopurile tale ,mie chiar imi plac, lasai frate ca altii le au sparte sau crapate si pe alea stock ;)

nici eu nu ma omor dupa el , am sa le schimb...nu-i problema.

tocmai ce am venit de la Worthersee ...e al 2 lea care ma duc ...pacat ca e intalnire de vw si nu de opel...dar ce masini..si ce oameni mai rar...mi-am luat emblema porsche pentru volan si pentru jante, am sa revin cu poze.

rhadu 23-05-09 20:09

hai sa te scap de stopuri :D

dany_let 24-05-09 23:01

mai greu sa ma scapi de ele...ca am dat ceva pe ele, plus ca au costat si led-urile o galagie de bani...mai lasa-ma sa ma gandesc...

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning