![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Ia arunca un ochi aici http://www.fk-automotive.de/websale7/ .....daca nu ai bani macar spune si tu cand e ziua ta si ti le fac cadou!!!!!!!!!!
|
Quote:
al dreaq moldovean prost...o sa-mi iau ma si hella sa vedem ce mai comentezi , o sa-mi iau vre-o 3 set-uri de stopuri...si o sa le schimb la saptamana ... atunci sa te vad ce mai zici ....infectule |
aaaaaaa dar dc vorbesti asa de urat cu mine?????
De cand tot ne ameninti cu cele stopuri hella.......... |
AL DREAQ....cum te plictisesti tu si umplii forumu pe aici ...mai bine te apuci , gasesti o caroserie si arunci piesele alea pe ea...ca oricum iti rup franele!!
|
Frumos Kadett.Tino tot asa.
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina !
si culoare, si spoileru' la cum "isi face loc" la intercooler ! dar totusi am o intrebare... sub busonu' de rezervor, spoileru' e cam "desprins" si se vede culoarea alba... o lasi asa? |
Foarte frumos opelu' ... o singura chestie ... fara suparare ... stopurile alea trebuie schimbate de urgenta :D
Bafta cu proiectu' ! |
Quote:
nu nu , masina este acum in service pentru montarea abs-ului si pentru retus acolo la bara...cum sa o las asa? :) stopurile vor fi schimbate...mai mult de o luna nu mai raman pe masina , or sa vina banda alba banda rosie . |
am si eu nevoie de niste senzori de abs pe fata , de vectra a sau calibra , de prefert calibra turbo...dar cred ca merg de pe orice calibra..:rolleyes2:rolleyes2
|
vezi ca se potrivesc de pe multe modele. eu am pus de opel corsa din 2000 si merge perfect. mi-am mai luat unu de rezerva de pe o vectra B, sunt identici si aia. pe vectra A mai rar gasesti, nu au fost echipate foarte multe cu ABS
LE: vezi ca suportul ala mic care strange senzorul de fuzeta mai difera la unele modele. scoti senzorul afara din suport si montezi suportul original inapoi |
eu nu stiu ce are lumea cu stopurile tale ,mie chiar imi plac, lasai frate ca altii le au sparte sau crapate si pe alea stock ;)
|
Quote:
nici eu nu ma omor dupa el , am sa le schimb...nu-i problema. tocmai ce am venit de la Worthersee ...e al 2 lea care ma duc ...pacat ca e intalnire de vw si nu de opel...dar ce masini..si ce oameni mai rar...mi-am luat emblema porsche pentru volan si pentru jante, am sa revin cu poze. |
hai sa te scap de stopuri :D
|
mai greu sa ma scapi de ele...ca am dat ceva pe ele, plus ca au costat si led-urile o galagie de bani...mai lasa-ma sa ma gandesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning