![]() |
Re:
Quote:
baga capu`n pamant si asculta de la altii , faptul ca ti-ai pus gagica sa lipeasca cu scotch , pe 3 masini , niste chestii cu nsl , nu te face mai ..coios, ne-am inteles ? hai , fi si tu baiat destept , asculta de la altii ... si NU mai suferii de tine si de ce-ai facut ,ca n-ai facut nimic ;) |
Mahala...dar mahala mai mare ca`n Ciurea ! :yes: :woowoo: :shakefist :ballbounc :blahblah: :censored: :confused2
|
Re:
Quote:
cat despre faza cu 2 fetze HABAR NU AM LA CE VA REFERITI ... si va rog nu faceti confuzii in anumite chestii personale cu alea profesionale .... in fine ...... se pare ca ceea ce am spus eu a fost total gresit inteles in fine .. a sarit in sus o pers care nu vroiam sa sara .... presimt ca iar mi se va face \"reclama\" cum mi s-a facut si pana acum ..... incercati sa numai luati apararea unora fara a avea argumente bine intemeiate ..... santos .. gata hai sa lasam cearta deoparte ..... XS .. cred ca in momentul de fata ar fi bine sa desparti aceste mesaje ( de unde incepe cearta ) si sa-l pui intr-un topic separat si asta sa fie inchis. |
intotdeauna m-am exprimat mai greu si m-am chinuit sa ma fac inteles .. si se pare ca nu am reusit si-mi pare rau ...
la cursele nu-s facute pt cluburile auto .. ci pentru spectatori si masinile care participa ... e o diferenta in a te duce din masina in masina si a intreba daca vor hartii printate cu o sigla ... si a sta undeva ( acasa, la agatat, la romtelecom ..... ) si este rugat sa primeasca din partea mea unele materiale amc ..... nu rezolv nimic eu unul daca pun pe o masina a carui sofer nu-l cunosc stema amc .. .asta e parerea mea. in fine sorry ca am fost inteles gresit .. evilsantos, nepoate mai moale ca faci riduri :P |
aaaaaa...tu esti baiatul cu 407le rosu care n-a vrut sa se dea cu pejoul !! parcav aveai numar de bucuresti, acum inteleg de ce n-ai vrut...poate data viitoare cand o sa cunosti mai bine masina
|
pot sa spun si eu ceva?...ca tot citesc de o vreme si nu am vrut sa ma bag in discutie...
Mey,baieti, NSL,AMC,BRB,LOL,ASL PLS, XXX, PANA MEA si alte grupari de tot felul...ce e asa de greu de inteles...miscarea ce tine de domeniul auto o fac baietii care seara de seara se intalnesc si discuta, care strang din koor sa-si faca ceva la masina,economisind bani,care vin pe aeroport si rup acolo masinile in incercarea de a-si imbunatati performantele,in incercarea de a surprinde publicul...restul,astia care va treziti vorbind,nu conteaza de ce varsta...va rog sa va mutati in gruparea politica \"Ciocul Mic\"...cineva zicea aici ca in Iasi nu exista un club auto,ci totul se constituie intr-o gasca...este un mare adevar...pot spune cu mana pe inima ca oamenii cu care ma vad seara de seara au ajuns sa imi fie cei mai buni amici,sa-i vad ca fratii mei (derbedei) si sa lucram ca intr-o echipa pentru a-i salta pe fiecare pe cele mai inalte pozitii in categoriile lor de putere... Holysoul,desi acum o vreme nu prea iti dadeam dreptate,acum ai pus punctul pe I...si mie mi-e scarba de toate tensiunile astea din lumea curselor ( a se vedea si mizeriile dintre gruparile din Bucuresti )...daca acolo,unde sunt sute de masini si mii de pasionati,poate consider justificate crearea unor grupari cu orientari diferite,in cazul Iasului o consider cea mai mare tampenie...sunt satul de oameni gen spiridusul magic cartman, cu \"c\" mic, care fac si dreg,dar care habar nu au cu ce se mananca un ax cu came sau ce inseamna un indice de viteza la un cauciuc...plus ca nici nu au permis de conducere si cel mai lung drum al lor a fost in jurul blocului la 2 noaptea cand parintii erau plecati la nunta...de unde pana unde li se permite unor copii sa isi exprime pareri legate de masinile celorlalti?...desigur,exista exceptii,a se vedea Gabita FXN, Santos,etc,omuleti carora domeniul acesta nu le este strain sau,chiar mai mult,in ceea ce priveste mecanica,nu de putine ori am luat parerea lui FXN ca parerea unui avizat,si nu are decat 16-17ani... a nu se intelege ca atac NSL...nu am nici o treaba,nici nu NSL,nici cu MRC,nici cu AMC,cu nimeni...ideea este ca ar trebui sa fim uniti,sa ne intalnim in fiecare seara,pe cat posibil,sa radem,sa glumim,sa punem tara la cale,sa lucram la vreun motor sau vreo masina,sa ne sustinem pe aeroport,etc... eu personal am iesit din ceea ce s-a putut intitula inclinatie spre tuning si performanta o data cu vanzarea 307-lui NRG...m-am axat pe 2 roti acum si pana in iarna nu ma va durea capul de nimic...insa nu as vrea sa mai vad omuleti care habar nu au cati km sunt pana la intrarea in Bucuresti sau care nu au pus vreodata benzina din banii lor cum isi dau cu parerea si lipesc stickere pe masini despre care cunosc maxim marca si modelul,si asta citite de pe insemnele din spate... Singurelu,ceea ce incerci tu sa faci e laudabil intr-un fel,insa inventariaza-ti resursele si partenerii inainte de a mai demara alte treburi...si mai vino seara si stai de vorba si cu noi,baga-ti p**a in capul cu crezi tu,lauda pe cine crezi tu,razi de cine crezi tu,dar stai acolo cu cei multi,ca asa e in grup... Inca un subiect de care vreau sa ma leg: mey,baieti participanti la curse de pretutindeni,mai invatati sa si pierdeti,sa si jucati cinstit...nu-l mai spurcati pe Cortez in comentariile de la poze daca habar nu aveti ce inseamna Ecotec 1.8 + maniac driving style...cat despre nenea cu golful rosu de ultima data,nu stiam ca motoarele de 1900 benzina (alea rare de tot) au 53KW...sa fi fost o editie speciala? Iar tu,Cortez,te rog frumos sa faci un articol despre masina ta,sa nu se mai agite apele in halul asta...si pune-ti odata 2 cauciucuri bune,ca m-am saturat sa te tin in burnout pe aeroport,ma dor mainile. |
Intrebare pentru adminii site-ului ... nu puneti si voi linkul spre pozele de la curse pe prima pagina, la anuntul privind cursa? thnx.
|
pai vezi u Dragos .. unii se cred greii soselelor ... presedinti de cluburi si nu pun pe primul loc gasca si OBRAZUL ... poate nu stiu in pana mea mecanica dar asta nu ma impiedica nici pe mine si nici pe altii sa vina la romtelecom ( de exemplu ) sa schimbe o vorba despre o janta, o cursa , cu gajica etc etc ;) gashca noastra e unita si asta conteaza .... si daca unul din noi a avut ocazia sa ajute pe unul sau pe altul a facut-o ...... si au fost primiti printre noi toti cei care au vrut treaba asta si au dat dovada ca-s interesanti pentru restul.
toata treaba asta nu se face ca sa fie acolo ci se face din pasiune ..... aa si inca o chestie m-am saturat de prostiile unora care cred ca daca o masina are spoilare de la \"riejer\" si \"jentzi\" inseamna ca e mai puternica decat o masina care uneori ii cad portierele si are prins portbagajul cu un \"lacat\" ..... ( este un exemplu ) .. am stat si prin multime si am auzit prostii de genul asta de n ori ..... |
Re:
Quote:
Quote:
|
Aleks si eu ma mai plimb pe centru ... si nu cred ca sunt neaparat tzaran daca fac asta, ma plimb pt ca-mi place sa conduc si nu cred ca poti sa mergi tot timpul ca la concurs. La cat consuma masina imi este mai greu sa merg tot timpul sportiv.
Ma indoiesc ca tu nu te-ai plimbat sau prietenii tai ... cel putin masini puse de tine pe topic la Bacau, a prietenilor tai, le vad plimbandu-se pe centru. Uite eu ma plimb si pe centru ... dar ma si aliniez la start ... poate sunt zaran doar jumatate din timp. |
Oricum ... multi dintre cei care au venit la curse nu stiau sa ii dea ... eu normal nu ar fi trebuit sa fac nici o masina dintre cele facute de mine ... daca luam datele tehnice ... e mai simplu la mine cel putin cu plecarea ... quattro ... plec cu ea la 6 mii si plec racheta fara sa mi se invarta rotile in gol.
|
Re:
Quote:
m-ai inteles gresit nici eu nu m-am exprimat prea clar... ma refeream la meseriasii aia care isi iau masini cu o gramada de cai si dupa aia merg ca mortii sa nu cumva sa nu se strice, si preferabil doar pe centru, sa-i vada toata lumea :lol: :lol: :lol: stiu eu vreo doi care au super masini si exact asta fac, si dup'aia mai si spun dispretuitor: curse???? da ce ba vrei sa stric eu masina?? si au avioane peste 150 de cai intz?? |
Nu am luat foc numai ca m-am simtit si eu atins ... ca si eu ma plimb pe centru si in trecut ma plimbam mult (dar mai faceam si altceva inafara de a ma plimba doar cu 30 la ora ... offf... vremuri de demult in care nu era garda in fiecare noapte pe strazi)
Adevarul e ca centrul nostru parca e facut pt ture ... giratoriu ... si policlinica ... numai bun de intors :) Nu prea ma intereseaza cei care se plimba doar ca sa fie vazuti .... daca e.eu ma mai plimb ca sa mai si vad .... :) (offf vine vara ... da ma pocneste prietena daca imi intorc capul :shock: ) Nu vroiam sa te atac ... da m-am simtit atins :bunch: :hug: |
asta cam asa e! eu unul nu am pierdut nici o okazie de a ma da, ba chiar prima cursa la iasi a fost cu vectra aia alba, cand mi-a zis ca are 1.6 16v 100 de cai...io cu pejou de 75..eram sigur ca ma face, dar m-am dat, chiar de 2 ori, si l-am facut de fiecare data! nu mi-a fost niciodata rusine, indiferent ce masina am avut, sa ma dau, chiar cu masina mai puternica, si nici nu mi-a fost tarsa ca o rup
cursele si masinile sunt pasiunea mea, si ca mine mai sunt si altii! |
baieti mare broblem mare in IAsi - strazile..inafara de centru...DEZASTRU!!! adevarate rape pe sinele de tramvai, n-am putut sa intoarcem, trecerile la nivel cu tramvaiul dezastru, mergeam cu 5 la ora, toate strazile cu denivelari...plus ca n-am vazut deloc garda...si radare..probabil tot din cauza strazilor
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning