![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
vopseste elementele din interior sa zice o combinatie verdele de pe masina + negru :rolleyes2
|
Hmmmm nu e o idee buna ,nu-mi place chestia aia cu vopsitul interiorului cu culoarea exteriorului ...........
Am mai vazut pe matizuri si nu-mi place .....asta e ,oricum mersi de idee |
Da si eu am huse, dar cand o sa am bani, il voi tapita!!!! Elementele se poate vopsi, am si io cateva, dar mai mult cu fetele de usi sa te ocupi ca bulele acelea iis urate!!!!Si io am lucrat 3 zile pe fetele de usi sa iasa cum ii acxuma, si iis fericit, ca am primit multe laude...la capul de schimbator ai grija, trebuie sa tai cu ferestaul plasticul pus de fabrica...apoi ajungi la teaca schimbatorului...iat cu mana schimbatorului nu stiu nici io ni lam schimbat!!
|
Mann poate nu am crezi, io inca nu am permisu, nu ca nu lam facut, ci pt. ca nu am varsta acea...si atatea lucrari a facut la masinutza...nui greu nici o opertaie, daca zici , iti zic toate pas cu pas, daca te pot ajuta cumva!! Incapand de la fetele de usi, la schimbarea capului de schimbator(care este una mai grea) dar nu poti avea probleme!!! Eu nu am voie inca sa fac mari schimbari, ca masina era cumparata in mai si ii sub garantie, altfel as fi lucrat mult mai mult la ea!!DECI DACA TE POT AJUTA ANUNTAMA IMEDIAT!!!!
|
Re: Cateva poze :D
Quote:
|
Re: Cateva poze :D
Quote:
e doar un interior stock. omu` inca nu a ajuns la paretea aia .... |
Da bine zici Spark.....atatea o facut si asa...are el timp, probabli ajunge si la interior...nu trebuie sai zici ca arata urat interioru! Asta e fabrica! Producatorii nu au avut idei mai faine!!
|
Mersi baieti aveti dreptate si sincer sa fiu mie imi place asa cum e acuma .momentan ...o sa ajung si acolo dupa ce termin la exterior:D
|
1 Attachment(s)
Poza "PAPARAZI" inainte ca capota sa fie terminata ,inca cateva zile :D
|
cred ca ai o adevarata "bestie" sub capota de ti-ai tras priza asta de aer :)
|
Mmmm da toarce frumusel :D ,toata lumea se plange de motorul de matiz ,dar eu sunt multumit :-)
Chiar de aceea ma ocup mai mult de exterior....8) |
Super mannn...ti lo facut cineva( capota )? Cat teo costat??
|
De la Seby l-am cumparat....nu mai stiu exact cred ca vreo 250 -300 ron era,da deja il injur pe asta care mi-l face ca nici azi nu mi-e gata numai maine :twisted:
|
Quote:
|
Si Tu Akum ...era Si El Obosit
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning