![]() |
Re: My Ka
Super smechere..........jante unicat :D:D:D
Bravo domnu si bafta |
merci merci ;
|
sunt prea tari nu cred ca am mai vazut asemenea jante la o masina asa de mica:o
|
felicitari pentru jante sunt frumoase stiu delA mine ca am pus si eu la fel dar numai un pic mai mari pe focusu meu si arata beton sunt model frumos
|
bestiale jantele. dai si o vopsea pe etrieri. va da bine iti garrantez. la mine iam dat magenta perlat si se vede frumos.
|
toate la randul lor;intr-o saptamana maxim intra la vopsit;apoi urmeaza folie , etrieri si restul;
|
intrebare: ce toba ai pe masina? ce diametru intrare? si ce rocomandari ai pt un ka? merci anticipat.
|
am evacuare stoc momentan;un prieten si-a facut la Pilot Tuning Pitesti evacuarea din inox si l-a costat cca 14 mil(tot pt KA);in banii astia a intart si un filtru aer K&N;
|
2 Attachment(s)
si un mic update
|
O duci la raliuri de vrei sa iti prinzi capota cu alea? :)) da bine asa da nu prea isi are rostu. si cu evacuarea , nu vreau una completa. vreau doar o toba finala, sa arate bine si sa sune frumos.atat si ma interesa ce diametru are.ford fiesta are aceeasi grosime la teava de intrare la final?sau e mai mare?
|
3 Attachment(s)
cred ca are 30 mm dar nu bag mana-n foc;sigurantele nu sunt pt design;au rol practic;voi taia toata partea din fata a masinii asa ca inchidera stoc a capotei nu va mai functiona;ceva de genul asta o sa fie :
|
da motorul de ford puma mai este in plan???
|
cat de curand voi face un transplant Puma 1.7 , Zetec SE 1.6 ..mai vedem ;am taiat fata masinii;o sa pun si ceva poze soon;
|
sa nu spui si niste preturi la operatiunea asta.
|
3 Attachment(s)
My New Crystal Chrome Side Repeaters
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning