![]() |
Quote:
|
vorbiti de ferarri-ul ala din victoriei? f1 gts 355 ?
|
3 Attachment(s)
Asa... Da, a fost love at first sight... Cine stie ceva despre aceasta creatura mititica, care m-a fermecat, va fi nasul copiilor mei.... :cry:
|
Sau care-l stitzi pe nea Husky, poate aflatzi ceva... :wink: De data asta chiar simt ca e scanteie... She-s the one... :oops:
|
dar fata de langa ea cine e? :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: ba esti pedofil? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Uite dragoste la prima vedere!
|
Quote:
|
Las ma ca vb cu lumea!
O gasim noi! :twisted: :twisted: :twisted: |
Intrebare pt Hondarul.. daca ti-a placut asa mult de i-ai facut si poze.. de de nu te-ai dus domne la ea? :P
|
fratzilor credetzi in dragoste la prima vedere ? sau trebe sa mai intru o data pe acest forum :) :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
|
hondare :D ce dai ? daca aflu ?
|
Hondare desi esti un tip ok am o veste proasta. Fata e sora lui Bogdan RUS (Megane galben) si mai are cam 3 anisori pana poate lua permisul iar fata de langa ea (aviz amatorilor) este chiar logodnica lui Husky , sora logodnicei mele . :lol: Va pup !
|
Lucian, mersi pt ca ai raspuns la pm... :wink:
Hondare, ce faci, te bagi? Ai grija ca umbla politia dupa cei care corup minorii... :lol: |
nashpa moment pt Hondaru :lol:
te-a rupt Lucian haha |
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Hahahahahah, nu ma pot opri ! :evil_laug :evil_laug Nasoala situatie.. Si el era convins ca nu e minora... 15 ani....asta e kiar lovitura sub centura! :mrgreen: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning