![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
|
3 Attachment(s)
acum 5 minute mi-a sosit toba....nu stiu daca am maine timp sa ma duc la Bucuresti sa o montez :(...si sunt asa nerabdator!!!!
|
Am impresia ca si-a montat toba:twisted: acum 5 minute s-a auzit ceva pe Moldovei.Nu stiu sigur daca el a trecut:D:|
|
ce frumos e impachetata :D
|
Astazi am reusit sa montez toba cu ajutorul baietilor de la Pilot Power Tuning (PilotAuto), a iesit mai bine decat ma asteptam iar sunetul este demential.Am facut tot traseul din inox, de la catalizator la finala si am eliminat intermediara.Pe langa astea am eliminat si filtrul original si l-am inlocuit cu unul din carbon de la CDA (parca:))
|
Quote:
|
Quote:
Cat de frumos se aude cand o duci dupa 5mii:P |
6 Attachment(s)
Patrulei.....de unde stii domne' :):):)??
|
Eram undercover prin M6:)):P
|
in seara asta am ramas cu sunetu ala in cap....prea jmecher sunetul.....ce sa mai ai o masina frumoasa, simpla j de efect....bafta
|
un filmulet in care sa auzim sunetul ai ? daca n-ai sa faci..preferabil din mers :D
|
foarte tare cataline masina acu am gasito si eu pe aici bafta in continuare cu modificarile si cand o sa vin acasa poate ne intalnim un pic prin oras sa facem putin zgomot cu tobele poate ii depasim pe astia cu motoarele
|
merci madicioco....de abia astept sa iti vad masina live...arata bine rau :) in poze :)
69WRX..o sa fac un filmulet cat de curand E 01.55...sunt ametit rau.am profitat de mazga de pe sosea si de orasul pustiu si mi-am facut de cap,prima data in cel mai mare sens giratoriu din oras,apoi prin mai toate marile parcari ale orasului....mama ce senzatie :):):) (Prietenei mele ii este putin rau dupa toata treaba asta) Chiar daca nu am un motor mare,m-am distrat de minune si cu 2.0, nu cred ca o sa mai pot trece vreodata la FWD :) Bafta tuturor! |
si in realitate arata bine si inca nu e gata:D:D
|
2 Attachment(s)
ceva facut in graba...in mare graba :)
veneam de la Bucuresti si ma plictiseam... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning