![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
haideti baieti haideti cu pozele ......
nu mai e mult :D |
Am terminat masina in proportie de 95% de acum 3 saptamani, tot de atunci n-am mai avut timp s-o termin si sa randez ...Acum am deschis maxu' sa tremin acel 5%, reprezentat de mici detalii la masina...Sper sa termin si sa trimit pozele la timp...
Bafta participantilor! |
:???::oops:...ABIA ACUM AM SESIZAT CA POZELE TREBUIAU FACUTE LA REZOLUTIA 1600/1200. IMI CER SCUZE DAR EU AM RANDAT LA DIMENSIUNEA 1280X1024 SPER CA MA PRIMITI ASA...:rolleyes2:oops:
|
renderele fata spate inseama exact fata spate...adik front si back cum le vedem in max nuh??? sau pot sa dau front si pe urma perspective ..dar fara sa o invart..k atunci prinde o alta forma...
deci cum? |
scz d double post...da leam trimis si eu...e 23:42 ...:D :D ...sa nu ziceti k leam pus dupa 12 :p ...see ya
|
Quote:
uite aici un fornt bun ca exemplu de la concursu trecut https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1194899299 nici o problema daca se mai intarzie putin .... va mai asteptam .. .datii bice baieti |
Grigo, tocmai mai am de randat e vreo problema dk trimit cu vreo 10-20 minute peste termen?
Mai am de randat cele la alegere... Quote:
|
Am trimis setul de poze cerute, dar faza e ca azi cand m-am dus la fac am lasat o randare sa se faca si iar m-a scuipat afara din max si acu tre sa o refac, asa ca mai am otzara si mai trimit si restu. Bafta la lume, avand in vedere timpul de desfasurare al concursului cred ca o sa iasa niste lucrari bestiale de data asta.
Poate pana sambata o sa apara si pe site pozele cu lucrarile noastre. Ca ar trebui sa fie destule la cata lume a fost. Ar fi ceva daca s-ar face si un poll aici pentru lucrarile afisate, nu e important sa se tina cont de rezultate doar ca in felul asta o sa mai atraga lumea si aici pe la noi. |
maine se pun pe net lucrarile ....
io gata trag pe dreapta in seara asta |
'neata ;) presupun ca toti asteptati afisarea lucrarilor :)
ce pot sa zic bafta tuturor >>>!<<< |
sa puneti si voi niste confirmari ca sa vada lumea ca au ajuns pozele.
|
cand se vor afisa lucararile?
|
Astazi, din cate am inteles eu
|
Quote:
eu momentan sunt la munca cand ajung acasa rezolvam cu postarea lucrarilor rabdare va rog TOTI PARTICIPANTII SA IMI TRIMITA PE PM Nume , Adresa completa + numar de telefon Toti Participantii Vor Primi Cataloage Rieger 2008 noi noute abea au venit nu are nimeni in tara , si vor primi si stikere 4tuning asa ca trimiteti repede adresele ca sa le punem cat mai repede la posta astea sunt pe langa celelalte premii ce se vor da castigatorilor |
Se pare ca nici aztazi nu o sa fie postate imaginile
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning