![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
cauta si fa-le cu vopsea aplicata electrostatic...orice alta vopsea de table nu tine pe jante mai mult de 1 an...
|
Azi ...M-a lasat bateria (avea 5 ani juma..) exact langa magazinul de piese auto...:lol::lol::lol:
Am intrat in magazin ...am luat o baterie Carranda de 62AH , am montat-o in locul raposatei si am plecat :rolleyes2 |
11 Attachment(s)
niste poze .... si doar atat!
|
2 Attachment(s)
cica is gaurite ... :lol:
|
Incepator la 27 ani?:D
Frumoasa masina n-am ce zice...arata destul de bine si se vede ca e ingrijita (ma rog, cu exceptia aripii aleia:|) cum se cuvine:-P |
sotia e incepatoare... dar e mai misto senzatia cu semnul :!: pus in geam!!! ;)
Aripile se vor schimba candva anu asta ca is cam ruginite oricum.. :???: L.E. : A ...era sa uit ca se mai pregateste ceva! :twisted: |
1 Attachment(s)
Teaser...:twisted:
|
sa-l vad eu pe ala care mai regleaza culbutorii :twisted:
|
7 Attachment(s)
azi am schimbat fisele ca imi mergea intrerupt si nergea si consuma ca draq(20%) ... si uite ce am gasit :shock::shock::shock:
Am schimbat fisele Tesla (albastre) cu fise de Urziceni (rosii)... (am masurat rezistenta lor si ...cele de Urziceni is cam de 2 ori mai putin ca alea tesla...asa ca ...ce e vechi e mai bun ;), de data asta :rolleyes2 ) Nici nu puteam urca o panta fara sa bata avansu si mai mult de 100km/h nu urca ...:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
:lol:Uitasem... :lol::lol:
teaser numerro 2: :twisted::twisted::twisted: |
pune bre poze calumea...nu franturi :P
|
poze calumea cred am sa pun cand e gata proiectu ..asa ca ...acum doar franturi.. ;)
Ps : Apropos cam ce rezistenta tre sa aiba fisele ? Acuna din cate stiu eu ..ar trebui sa fie cat mai apopiata de 0 nu?:?: |
Quote:
consum de 20 am si eu...in pante urla avansu si mai mult de 100 nici a mea nu prinde:| si tot tesla am si eu:rolleyes2 |
Azi am gasit o ditamai gaura in podeaia din spatele pasagerului facuta de rugina ....
cred ca stiu de la ce e ...o sticla de apa varsata acolo din greseala... Prost am fost ca nu am scos mocheta sa o usuc si sa curat locul ala mai bine... |
hai mai da-o-n pisici de sticla de apa,ca altii au mers cu cheder la parbriz dinala cu bucata lipsa ani de zile si podeaua inca era acolo :lol: ori a intrat apa pe la un geam lateral,ori pe langa capacul ala din podea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning