![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Quote:
|
Quote:
oricum,sper sa faca drumurile,ca e pacat de oras :( |
Ultima data cand am trecut pe acolo erau drumuri OK. Ma rog...acum cativa ani buni.
|
Cred ca tre' sa schimb bucsele la bascule (brate, sau ce-o avea pe spate), cand dau in gropi se aude cam rau cateodata, mai mult pe dreapta, ca si cum ar fi fier pe fier...
Si inca o problema...am observat ca imi toceste cauciucurile pe interior mai mult, oare o fi de la suspensia sport... Cine stie ?:???: |
nu e de la suspensia sport...e de la unchiul de fuga...fugi la un service...iti monteaza aparatele pe roti...si trebuie sa iti regleze capetele de bara astfel incat rotile sa fie perfect paralele;)maxim 100 de ron costa!
|
Quote:
|
unde ti-ai comandat si la ce bani?
si eu trebuie sa imi refac unghiurile, dar pana nu schimb ce trebuie n-are rost sa ma duc. ma cam bate gandul sa schimb tot pe fata |
Quote:
|
cum ne incuscrim daca e sa-mi comanzi si mie?
|
Code 9 _____ No. 1 Cylinder Position Sensor (only on 1.6L) (defective circuit or unplugged / defetive sensor)
imi da o eroare cu codul asta, stie cineva de la ce e, sau ce tb sa-i fac sa il rezolv, a mai avut cineva ? |
cred ca buba la injectoru numaru 1....cred!
|
Quote:
|
Quote:
Se pare ca e ceva in legatura cu distribuitorul? Baga mai multe detalii sa te putem ajuta |
Check engine mi se aprinde de cand am luat masina, dar pt. ca nu mi s-a parut nimic suspect la motor, adica gen zgomote ciudate sau altceva, n-am dat importanta...
Fanete mi-a aratat cu mufa aia de la torpedou, faci scurtcircuit...pui contactul si iti da codul de eroare... Dar vreau neaparat sa-i dau de cap, ca nu mi se pare normal sa se aprinda check engine.. Precizez ca masina trage de rupe, adica nu influenteaza in vreun fel fuctionarea motorului... |
Cum am spus e senzorul de la distribuitor daca codul de eroare este bun.
Cum se rezolva problema nu pot sa-ti spun pt ca toti care au avut probleme au schimbat distribuitorul cu totul si au scapat de problema. Tu nu poti sa faci rost de altul sa il incerci si sa vezi daca mai face asa. Daca nu fa rost de cartea tehnica si cauta acolo si vezi daca poti sa-l cureti sau sa il repari. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning