Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/51662-93-crx-del-sol-eh6-esi-1-6-16v-vtec-d16z6.html)

doggz 17-02-08 23:31

Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 1359144)
si eu si eu :( pacat...ca e oras frumos...cu fete frumoase :D

Hmmmm...mai baiatule ce treaba ai tu in Calarasi, sau doar glumishi ?

ZooM-ZooM 18-02-08 11:52

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1365188)
Hmmmm...mai baiatule ce treaba ai tu in Calarasi, sau doar glumishi ?

pai... :D in ultima luna am fost saptamanal in calarasi :D asa ca...n am glumit :D cu stat pe la politie 3 ore...din astea :D :lol:

oricum,sper sa faca drumurile,ca e pacat de oras :(

Nicknamed_13 21-02-08 21:14

Ultima data cand am trecut pe acolo erau drumuri OK. Ma rog...acum cativa ani buni.

doggz 03-03-08 09:56

Cred ca tre' sa schimb bucsele la bascule (brate, sau ce-o avea pe spate), cand dau in gropi se aude cam rau cateodata, mai mult pe dreapta, ca si cum ar fi fier pe fier...
Si inca o problema...am observat ca imi toceste cauciucurile pe interior mai mult, oare o fi de la suspensia sport...
Cine stie ?:???:

fasso 03-03-08 10:04

nu e de la suspensia sport...e de la unchiul de fuga...fugi la un service...iti monteaza aparatele pe roti...si trebuie sa iti regleze capetele de bara astfel incat rotile sa fie perfect paralele;)maxim 100 de ron costa!

ZooM-ZooM 03-03-08 11:10

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1396227)
nu e de la suspensia sport...e de la unchiul de fuga...fugi la un service...iti monteaza aparatele pe roti...si trebuie sa iti regleze capetele de bara astfel incat rotile sa fie perfect paralele;)maxim 100 de ron costa!

ai uitat sa specifici ca acele capete de bara trebuie sa fie in stare BUNA :) nu stiu cum sunt la tine doru,dar eu mi am comandat (pe fata momentan)...abia astept sa vina :)

marius-gabriel 03-03-08 22:16

unde ti-ai comandat si la ce bani?
si eu trebuie sa imi refac unghiurile, dar pana nu schimb ce trebuie n-are rost sa ma duc.
ma cam bate gandul sa schimb tot pe fata

ZooM-ZooM 04-03-08 16:39

Quote:

Originally Posted by marius-gabriel (Post 1397880)
unde ti-ai comandat si la ce bani?
si eu trebuie sa imi refac unghiurile, dar pana nu schimb ce trebuie n-are rost sa ma duc.
ma cam bate gandul sa schimb tot pe fata

ebay.com :) 100 + transport $ basculele cu pivot si bucsi + capetele de bara.cand o sa vina va zic exact ce si cum

marius-gabriel 04-03-08 17:19

cum ne incuscrim daca e sa-mi comanzi si mie?

doggz 07-03-08 13:34

Code 9 _____ No. 1 Cylinder Position Sensor (only on 1.6L) (defective circuit or unplugged / defetive sensor)

imi da o eroare cu codul asta, stie cineva de la ce e, sau ce tb sa-i fac sa il rezolv, a mai avut cineva ?

fasso 07-03-08 23:01

cred ca buba la injectoru numaru 1....cred!

fasso 07-03-08 23:01

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 1396329)
ai uitat sa specifici ca acele capete de bara trebuie sa fie in stare BUNA :) nu stiu cum sunt la tine doru,dar eu mi am comandat (pe fata momentan)...abia astept sa vina :)

corect...am uitat sa zic ca trebuie sa fie in stare buna si capetele de bara si bieletele;)

yulasinio 07-03-08 23:12

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1406920)
Code 9 _____ No. 1 Cylinder Position Sensor (only on 1.6L) (defective circuit or unplugged / defetive sensor)

imi da o eroare cu codul asta, stie cineva de la ce e, sau ce tb sa-i fac sa il rezolv, a mai avut cineva ?

Cum de ai gasit Codul asta? Ai lucrat ceva la masina in ultima vreme sau ti s-a aprins Engine Check light?
Se pare ca e ceva in legatura cu distribuitorul? Baga mai multe detalii sa te putem ajuta

doggz 09-03-08 16:15

Check engine mi se aprinde de cand am luat masina, dar pt. ca nu mi s-a parut nimic suspect la motor, adica gen zgomote ciudate sau altceva, n-am dat importanta...
Fanete mi-a aratat cu mufa aia de la torpedou, faci scurtcircuit...pui contactul si iti da codul de eroare...
Dar vreau neaparat sa-i dau de cap, ca nu mi se pare normal sa se aprinda check engine..
Precizez ca masina trage de rupe, adica nu influenteaza in vreun fel fuctionarea motorului...

yulasinio 09-03-08 16:27

Cum am spus e senzorul de la distribuitor daca codul de eroare este bun.
Cum se rezolva problema nu pot sa-ti spun pt ca toti care au avut probleme au schimbat distribuitorul cu totul si au scapat de problema.
Tu nu poti sa faci rost de altul sa il incerci si sa vezi daca mai face asa.
Daca nu fa rost de cartea tehnica si cauta acolo si vezi daca poti sa-l cureti sau sa il repari.

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning