![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite si cu negru :-P
P.S. mergi si tu mai incet cu daciuta ca poate ramai fara bara pe la hopurile alea din mioveni:twisted: |
:D cam peste 2 luni o sa imi pun si jenti pe RAk;)cel mult 2 luni.Am gasit nijte jenti pe 14" si 4 prezoane la 6 mil setu.Eu zic ca se merita.Sunt cu tot cu cauciucuri.2 au cauciucurile aproape noi ,1 il are cam dus si una nu are deloc.DAr nu e o problema asta;)
|
Cat dai pe jantele mele?...
|
Mai intai sa le vad .....si spune-mi si mie un pret mediu..:D.Sunt pe 14'??? Au cauciucuri ??
Am auzit ca duminica asta se fac liniute pe centura, LEGAL.Chiar o fi adevarat????Cica a scris in curierul de azi.Incepe dimineata.La 8 se fac inscrierile si la 10 incep....:DNe intalnim pe acolo care veniti;) cand mai ai timp sa imi faci si mie niste poze cu masina, dar alta culoare. galben fosforescent sau ceva asemanator toate, si galben cu negru pe deasupra, sa vad cum s-ar vedea.. |
Poti pune si tu poze cu jantele pe care le'ai gasit?
Am auzit si eu ca se fac curse legale...Ne vedem acolo |
Nu am poze cu ele .Nu le mai gasesc adica .Ca am avut dar nu mai stiu pe unde sunt.Sunt alea de pe VIF aia de am luat modelul de bari.Dar nu pot sa le omologhez...:cry: Si imi e ca daca pun pe 14" nu mai fuge asa ca acuma:sad:
|
o sa fuga la fel,stai linistit,dar depinde ce cauciucuri ii pui daca pui unele cu garda mare o sa-ti ia din demaraj,dar daca pui unele cu garda de 50 nici nu se simte,si de fugit o sa fuga mai bine daca sunt rotile mai mari.
P.S.:poate ne vedem duminik la liniutze(nu o sa particip dar cred k vin si io p acolo). |
te bagi la liniute?
|
kapa te rog, putina atentie la scris, sa nu confundam forumul cu messengerul...
|
RAK ai injectie nu!?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ne vedem acolo....sper sa fie ceva frumos
originalele sunt pe 13?...si cu prezoanele cum faci? pui flansa? |
Quote:
|
eu nu mai imi aduc bine amine cum arata....incearca sa faci si u rost de poze sa le vedem si noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning