![]() |
Re: Siab 2007
Pai catzi din oamenii de pe aici stiau unde e standu 4tuning??
|
din auzite... vb lumea acolo prin "corturi"... " bah dute afara repede sa vezi un ****** *** alb si un ***** *** ***** tot alb la standul 4TuningRo...":D
|
41 Attachment(s)
FFOARTE AGLOMERAT..ATAT DRUMUL cat si SALONUL ! dar a meritat :)...
niste poze cu masini |
10 Attachment(s)
MOTOCICLETE ... 4tuning nici eu n-am gasit ...a mvazut masina lu CZR in schimb :) am admirat-o
|
15 Attachment(s)
si niste dragute ;)) .... mi s-au terminat bateriile la camera ghinion :sad:
|
Re: Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
Super tari exemplarele ,multumim pt poze .Maine merg si eu acolo sa le vad live.
|
Mai apar si eu cu un set de poze:
|
pozele si mai vin cateva
|
Runda a 2 siab 2007
|
si putin tuning ca sa fie setu complet
|
Quote:
|
Quote:
opinii de la vizitatori pe care le-am auzit ieri la standul 4TuningRo : " ...pt asta a meritat sa vin la siab anu asta..." "...vai diii **** mea " "...aoloooo venitzi bah repede aici...." "...scoate repede telefonu date-n ****** **** ..." "...deci bah esti prost..., are 360 pe bord , si cealalta 350..." "...bai Marius ..., asta sunt masini pt care te-asi omora..." etc..etc...nu-mi mai aduc aminte acum....:lol: :lol: :lol: in orice caz....vizitatzi aleea presei (in stanga cladiri METRO - urmaritzi indicatoarele )... si nu vetzi regreta...;) |
asta e ..ma si grabeam...si draci ca s-au terminat bateriile..se mai intampla :) pe afara chiar n-am stat sa ma uit... tt-ul l-am vazut ca eram in trecere sa plec in parcarea A :) in fine sper ca v-au placut pozele :)
|
acum coada de 3 km dinspre buc ptr cine vrea sa mearga;)
|
interesanta culoare i`au dat la galardo`ul ala
imi place. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning