![]() |
:lol: :lol: :lol: bine ai venit printre noi ovidiu :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
dar... 3mii8sute de centimetri si DOAR 2oocai :?: :?: :?: Io am masina din 1986 cu 1mie8sute de centimetri si 137cai :!: Pana mea...mi se pare aiurea... Ce-o fi in mintea americanilor??? Poate k ei se gandesc la cumparatori ca fiind toti pasionati de tuning. Adica isi ia omul masina si SIGUR face tuning la motor. Cred k merge upgradat bine-de-tot motorul dar sa-l scoata asa stock... mi se pare aiurea... Inca o data, sa nu mi-o iei in nume de rau pls... p.s. cand ajungi in Ro sa ne dam si noi? serios! Bafta! |
Nu-ti fa griji, nu ma oftic, ca nu eu fac masinile :D Si e adevarat, mi se pare si mie destul de putin hp/l, dar sunt cateva chestii in plus de luat in consideratie:
- e o masina \"de strada\", pentru omul de rand. Daca scoti 500 de cai dintr-un motor de 3800, trebuie sa ai in vedere ca si consumul o sa fie foarte ridicat. Cu 200, e acceptabil, 20-25 mpg (miles per galon), adica undeva intre 9-13 %. - motorul e destul de \"upgradabil\", in ceea ce priveste performantele - am citit nu demult undeva: \"Horsepower sells cars, torque wins races\" :wink:, si dintr-un motor de 1800 nu prea ai cum sa scoti torque la fel ca din 3800... In ceea ce priveste venitul in Ro, nu prea am de gand sa aduc masina... costa o gramada de bani, plus ca raman fara aici :lol: P.S. O sa pun cred niste poze in curand, arata bestie masina |
:lol: lol stiu ca este asa in amercia mai multi cb si mai putini cp :lol: :lol: din 1.8turbo poti scoate 500 de cp fara nici o problema :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
da asa este daca ai multi bani :lol: :lol: :lol:
|
Oricum bani trebuie pt. orice modificare... Tot aiurea... Zici de 9-13% la 38oocc?? Hmmm Atat consuma si a mea... Atat de putin??
Marfa cu \"masina de strada\"... :lol: |
1 Attachment(s)
salut salut cred ca a venit si randul meu
Prenume : Augustin Data nasterii : 31 august 1984 Ocupatie : student anul I/junior ops agent Tel : 0745690772 Hobby : pierd vremea ;) muzica, etc Masina : Alfa 75 2000cm3 turbo diesel (din pacate) ] |
1 Attachment(s)
inca una
|
1 Attachment(s)
ma chinui cu pozele acum ... sa vedem daca reusesc
|
welcome augustin :) si cat despre mashina :) sio am tot o alfa turbo diesel asa ca nu esti singuru :P...
welcome ISNAne.. vrem niste poze cu \"bestia ta\" :) |
Welcome guys!
PS: Afla 75 e tzuper :) |
:lol: :lol: :lol: :lol: da bine ai venit 8) 8) 8)
|
Nume:Paduraru Razvan
Data Nasterii:27/04/1983 Tel:0744531069 2423502 Ocupatia:student an 2 AR Restul il veti afla cand ne-om intalni si ne-om cunoste mai bine! (sunt mai timid si pudic din fire) |
Hahahaha! Pudic?! De ce nene ? Suntem cu totii deschisi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning