![]() |
Re: E30 - Walter`s
in momentul in care te apuci de ea anunta`ne ca te vom sustine..MACAR MORAL daca nu FIZIC!:D spor la treaba si incearca sa lasi suspensie normala ca in mom in care te urci sa ajunga undeva la 60cm ;) BAFTA!}{
|
Quote:
|
coane..mai sunt 39 de zile..pan la tunyng days...o faci :-> pana atunci....mai pune si tu poze cum e masina e gatA?:D:) ai facuto ?tine si tu lumea la curent..te saluta fratele tau :)
|
Quote:
|
mama abia astept..s.a o faci si tu :)...stiu...ca ai pus pasiune..pentru masina asta...respectele mele...ne vedem la tunyng days...poate da LAFU CERCURI NU ?:x:x:-j:):):()
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
sal. gata am adus motoru, pana va fi gata va sta in casa la caldurica.:shock::shock::shock:sper k va fi gata pana in mai. pun si neste poze cu el.
|
totul va fi curat si foarte ingrijit. la motor am zis sa nichelez admisia si capacu sa il fac la culoarea masini. ce spuneti? sau datimi si mie o parere.
|
2 Attachment(s)
am uitat sa mai bag neste poze si cu arcurile amortizoarele sport si discuri ventilate.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
ce mai ne-a prins cu motoru la lift. fara cuvinte;)
|
da boss ce am mai carat noi azi cp ne-au cocosat asta e ptr frati mei orice :d abea astept rezultatele:twisted:
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
:)) nu te contrazic boss niciodata nu se stie
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning