![]() |
Re: Cielo lowrider B43AHA
nu mai vii si u cu noutati? ca le astetam cu interes :D
|
asa.....bv domnu felicitari :)
|
Feliitari brother.....din cate se vede se lucreaza la instalatie deci nu mai e mult si il scoti la plimbare...
PS: imi plac si noile semnalizari.8) |
e scos la plimbare de 1 sapt.
e aproape gata mai schimbam si franele si gata |
Felicitari Serbane !! Sa-l folosesti sanatos alimentat cu bezina sau fasole ..tu decizi ! Inca o data felicitari !
|
felicitari pt aseara serbane, munca ta incepe sa capete contur, pe fasole sau pe benzina, masina arata si trage bine si se vede ca a inghitit munca,tim, bani si pasiune, brafo tie!!
|
Ultimele update-uri:
Discuri frana striate Brembo Max Placute Ferodo Volan Raid turbo(piele) Xenoane Urmeaza: Interior recaro piele(scaune + bancheta + schimbator + frana de mana + fete usi) + textil la sezut. Esapament inox Diverse pe la si prin motor. |
Quote:
|
o masina de nota 20....multa rabdare,pasiune....multa bafta in continuare
|
Felicitari Serbane , intradevar e prea adevarata masina se vede ca ai investit si bani dar si mult suflet in ea...te-am vazut aseara la 23 August in rond o parcasei fata in fata cu a mea :-).Bafta in continoare:!:
|
Merci merci, masina a mai primit si niste semislickuri toyo de rontait la nervi :D.
Revin maine sper cu niste poze cu ultimele update-uri. |
Masina este de VANZARE, rog pe cei interesati sa ma contacteze pe mess la id : serban_pc
|
Quote:
|
Ba din pacate da, prioritatile castiga in viatza.
|
Un schimb cu dif nu te intereseaza? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning