![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
eu zic ca o sa ii mai puna si 2 aripi . ce o-ti cauta voi pe forumu asta nu stiu
|
cauta cardanu lu sgm-u:))
|
era o sugestie nu o cerinta pozele :P
|
sa umplut topicu de habarnavisti ... abia astept sa va duceti la cules de porumb sa mai scapam odata de voi ca ati facut varza jumatate din topicuri... chiar nu poate cineva sa faca curat pe topicu` asta? auzi frate .. au vedenii cu cardane ... mai uitati`va o data la fast and furious flăcăi .. poate va vine mintea la cap
P.S.: la curatenie rog sa fie sters si postu` asta ... |
vezi mah SGM-ule daca faci proiecte secrete noaptea..............
|
4 Attachment(s)
Niste poze ceva mai vechi...
|
cardanul frate
|
Sa-ti traiasca cardanu' si sa te tina pana la adanci batraneti, in forja maxima ;)
|
3 Attachment(s)
de filmat nu am filmat ca nu filmeaza apartul ... dar am facut niste poze .. frumos nu ?
|
se chinuia sa prinda amarata aia de dacie pjd...
|
tare,este bine ca ai ce face noaptea....:))
|
sa mori in cires.....tot mai bate cardanu? sincer ..de la buza de atunci ...am auzit eu cand cuplai 1-ntaia ca trosnea...ai grija sa nu spargi diferentialu ..ca astea active costa o caruta de bani ..mai ales ala de la mijloc
|
sa mori in cires.....tot mai bate cardanu? sincer ..de la buzau, de atunci ...am auzit eu cand cuplai 1-ntaia ca trosnea...ai grija sa nu spargi diferentialu ..ca astea active costa o caruta de bani ..mai ales ala de la mijloc
|
Quote:
Quote:
|
ii tare facatura
ori ii unul bagat cu instinctorul sub masina ce cretini...cam unde s-a ajuns..........nivelul din romania |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning