Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/48497-prieten-stins-gam-r5-gtt.html)

spgbuc 13-08-07 17:53

Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)

Dumnezeu sa-l odihneasca :sad:

bobitza 13-08-07 18:15

Dumnezeu Sa-l Odihneasca.Sincere condoleante.

Sarris 13-08-07 19:37

Odihna sufletului.
Condoleante familiei.

BC-20-LET 13-08-07 20:09

R.I.P. !

Condoleante familiei

ipman 13-08-07 20:43

Condoleante familiei si prietenilor.
Ar fi bine sa se stie si cauza ... bine ar fi fost sa se uite cineva la moto dupa cercetari. Se vedea relativ usor cauza. Si acum se poate, dar e mai greu.

peter 13-08-07 21:51

condoleante !

alex_S 13-08-07 23:48

Dumnezeu sa-l ierte...sincere condoleante

Rebel_Boy 14-08-07 01:17

Tragedie .. durere .. doua cuvinte pe care le-am citit pe chipul apropiatiilor si mai ales familiei lui Mihai :( ...
Stau in fatza calculatorului si sunt blocat ... nu mai pot scrie sau gandii ceva .. am fost acolo pt ai aduce un ultim omagiu regretatului GAM si nu imi pot stapanii lacrimile nici dupa o ora de la plecarea de acolo ... foarte trist ... A murit un baiat care nu avea ce cauta acolo unde s-a dus el acum ... Pot spune ca o parte din durerea familiei am impartasit-o si eu in timp ce pret de cateva minute am stat langa el si chiar atingandu-l, asa cum pe vremuri pot spune k faceam cu R5-ul GAM, cu care v-a ramane in inimile noatre ..

Am o mare rugaminte la toti cei ce pot sa vina maine la ora 10:00, acasa la Mihai, sa vina sa-l insotim pe ultimul drum pe cel ce ne-a incantat cu prezenta pana sambata seara 11.08.2007 cand cineva acolo sus S-a decis sa-l ia ...

P.S - imi cer scuze de incoerenta si greseli dar nu mai sunt in stare de nimik dupa ce am vazut ce am vazut :cry:

R.I.P Mihäitä si ai grija de noi de acolo de sus !!!:sadblinky

F430 14-08-07 03:06

Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante familiei

pilula20 14-08-07 03:22

NU CRED CA MAI CONTEAZA ACUMA DIN CE CAUZA A CAZUT SAU MAI STIU EU CUM S-A INTAMPLAT....cel mai trist e ca nu mai e printe noi :(( >>>POT SPUNE UN SINGUR LUCRU<<< am fost la el acs si vreau sa spun ca totzi baietzi de acolo aveau o durere in suflet foarte mare cand a iesit mama lui afara...sper ca maine dimineatza sa fim in nr cat mai mare si sa il conducem asa cum se cuvine pe ultimul drum ;) INCA O DATA CONDOLEANTZE FAMILIEI;)

omucupraz 14-08-07 03:22

Pacat...odihneasca-se in pace...frate nici nu poti sa mai scrii....am auzit de accident aseara si acum am citit posturile voastre....Condoleante familiei...ciudat este ca la o zi dupa accident un prieten de-al meu a turat un R6 pana la 10000 RPM in intersectie la Lujerului, Militari, a mers 100 metri si s-a dus...norocul lui ca pe pamant. Omul avea permis de 2 zile si si-a luat R6 nou-noutz. Situatia la noi in Romania in privinta motoarelor este grava, numarul accidentelor este intr-o crestere continuua si avanseaza rapid intre randul tinerilor. Sa-i fie tarana usoara si GAM-ului si TXA-ului care in ziua accidentului am trecut pe langa el. Greu de imaginat durerea familiei in primul rand, dupa care durerea care o port in suflet prieteni, apropiati, fosti concurenti la curse, a doua familie. Nu l-am cunoscut dar numai pe forum daca stai si imparti cateva pareri si opinii c cei de aici parca usor, usor te apropii de ai. Odihnesca-se in Pace GAM-ul si TXA-ul

GolfuletzS 14-08-07 10:45

7 Attachment(s)
cateva poze de aseara

GolfuletzS 14-08-07 11:07

3 Attachment(s)
in memoria lui gamu`

radu_lkv 14-08-07 11:25

R.i.p. :( :(

pHlow 14-08-07 13:05

R.i.p Gamu...:tears:

All times are GMT +2. The time now is 18:32.

- Copyright 2026 4Tuning