![]() |
Re: Accidente Tg-jiu
o pisicuta 318 is a facut-o pachet intr-un autobuz si autobuzul a acrosat o masina de la electrica de aia care umbla sus la stilpii de curent. bmw-ul e cam pachet. asta am inteles si eu d p acolo. am oprit langa masina cand o urcau pe platforma. tot cu bmw-urile se intampla accidente. cai multi si tractiune pe spate.......
|
5 Attachment(s)
Accident astazi la intersectia strazilor 1 Mai cu Comuna din Paris. Unu cu Dacia Loganu nu a facut STOP-ul la intrare pe 1 Mai, a lovit un VW Bora, care la randul lui a intrat pe contrasens si a mai lovit un BMW si Jeep-ul din imagine.
In total 4 masini avariate, nici o victima! |
:wave:la revedere permis pt baietasul cu loganu' :D
|
Din fericire nu o sa mai aiba permis o perioada, insa baiu' este ca eram vreo 5 motociclisti care ne tot invartiram pe acolo, eu unul trecand inainte cu 30 de secunde prin aceea intersectie. Poate ma punea vreunu' in cap :)
|
Asa a fost si la mine ,nu a respectat STOPUL ,numai ca la mine nu sa luat permisul :) la cel care ma lovit ma refer...
|
nasol la bmw nu ati apucat sa faceti poze??
|
BMW-ul avea doar o aripa indoita. Nu i-am mai facut poze!
|
bmw-ul e seria 5 model vechi?? ca e unul acolo cu aripa infundata si cu janta facuta varza. ala e???
|
Da, ăla e! Mai are rost să pun și eu poze?:lol:
|
Da, acela este BMW-ul. Fierul se repara ;)
|
Aseara stateam linistita cu helen in parculet de la fostul CEC .. si.. vine un smardoi...dinspre parc in acelasi timp vine alt smardoi dinspre 1 mai, face stanga ii taie calea la smardoiul nr 1... si poc acesta intra intr-o masina parcata in fata la omniasig... de fapt nu una...erau 3 parcate in lant... era si o camila de X6 acolo:lol: si poc poc poc :))) a stat 2-3 minute, s-a uitat ce a facut, a lasat masina acolo si a plecat linistit spre casa :D
|
ce oameni...
eu de 2 lucruri ma feresc in orasu asta cand ies noaptea...unele femei la volan(deja am inceput sa le invat de cate ori mi-au iesit aiurea in fata :)), si cei care conduc BMW X5 sau X6. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 894975 Attachment 894976 Attachment 894977 Dacia 1310 - Honda Civic : 1-0 :sad: |
Pfff ,nasol frate ,cum s-a intamplat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning