Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

ozn_yakuza 24-01-08 08:28

Re: Dacia masina mea

KYS am inteles cred si o sa respect.

ozn_yakuza 24-01-08 08:33

7 Attachment(s)
poze........................

ozn_yakuza 25-01-08 07:54

10 Attachment(s)
.......................................

aditzu_adx 25-01-08 12:34

2 Attachment(s)
am o dacie alba DB-05-DSW....oki hai kmai vb prin oras;)...si bafta in continuare

ozn_yakuza 26-01-08 09:57

stai pe acolo prin cartieru mov.

ozn_yakuza 26-01-08 09:58

iti stiu dacia
imi plac capacele si grila.
de unde ai cumparat abtipildele de pe ea?

ozn_yakuza 26-01-08 10:00

si un sfat daca vrei ti cont de el daca nu ar fi mai bine sa dai jos pleoapele de pe faruri arata mai bine.nu te sup e doar un sfat.

ozn_yakuza 26-01-08 10:01

oricum e o dacie frumoasas si care merge bine.bafta
cred ca o sa imi fac si eu stopurile cum le ai tu pana imi cumpar stopuri clare model lexus.

cipoNCE 26-01-08 20:48

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1315361)
oricum e o dacie frumoasas si care merge bine.bafta
cred ca o sa imi fac si eu stopurile cum le ai tu pana imi cumpar stopuri clare model lexus.

bai omule ai 4 mesaje scrise in 5 minute, daca scrii un mesaj mai ai timp 5 minute sa dai "edit" sa mai scrii ceva in el, scrie mare si frumos EDIT chiar langa quote unde iti place sa dai sa mai scrii un mesaj. daca nu poti sa dai edit sa scrii atunci gandeste`te la tot ce ai de zis si scrii intr`un singur mesaj nu scrii de ex cum ai facut mai sus... scrii ca ii stii dacia si peste un minut scrii alt mesaj sa`i zici ca stii unde sta, peste alt minut ca iti place masina si etc... pe paginile anterioare ai facut la fel. ti s`a mai atras atentia acum cateva zile si iti mai zic si eu poate intelegi odata. uite`te la paginile anterioare toate pline de sus pana jos numai cu mesaje scrise din minut in minut de tine.
nu stiu daca faci intentionat de a creste la posturi si pagini sau din neatentie, desi neatentia ii cam mare la tine.
scuze ca iti zic dar gandeste`te ce ar fi daca ne`am apuca toti sa scriem cate 2 3 cuvinte pe mesaj, peste un minut mai scriem 2 3 cuvinte in alt mesaj si tot asa. incearca sa scrii totul intr`un mesaj, stam si rasfoim paginile degeaba numai sa vedem cate 2 3 cuvinte.

aditzu_adx 27-01-08 10:57

2 Attachment(s)
sall man...ms pt sfaturi ...dar pleoapele deja nu le mai am k ma plictisisem de ele....si abtipildu de pe capota zici u...iti plc????.....l-am luat dupa o folie dinaia de se pune pe parbriz...isi cumparase unu si nu a puso bn si a deslipit ce scria pe ea....si am luat si yo "turometru" ala....da bn pe ea parerea mea....oricum ms pt sfat....mai intra si u pe mess si mai vb....si bafta in continuare....uite si o poza q masina cand aveam pleoapele negre si semnalele negre...ce parere ai????

ozn_yakuza 27-01-08 12:44

deci sa nu crezi ca o fac intentionat chiar nu stiam la ce te referi pt ca nu intelegeam si mersi pt intelegere acum cred ca am inteles.
acum am vazut butonul cu edit gata am inteles

ozn_yakuza 27-01-08 12:51

gata fratioare iti stiu masina si imi place mult mai mult cu pleoape negre e mult mai bine.
mi-am luat alte aptipilde si si alte chestii o sa vezi tu masina prin oras.

ozn_yakuza 28-01-08 09:25

30 Attachment(s)
niste poze noi cu masina si cu ce am mai pus pe ea....................

Villy ATS 28-01-08 13:37

off....nu ti se pare k le faci reclama degeaba??:)

ozn_yakuza 31-01-08 08:35

nu mie imi plac si atat.

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning