![]() |
Re: Dacia masina mea
KYS am inteles cred si o sa respect.
|
7 Attachment(s)
poze........................
|
10 Attachment(s)
.......................................
|
2 Attachment(s)
am o dacie alba DB-05-DSW....oki hai kmai vb prin oras;)...si bafta in continuare
|
stai pe acolo prin cartieru mov.
|
iti stiu dacia
imi plac capacele si grila. de unde ai cumparat abtipildele de pe ea? |
si un sfat daca vrei ti cont de el daca nu ar fi mai bine sa dai jos pleoapele de pe faruri arata mai bine.nu te sup e doar un sfat.
|
oricum e o dacie frumoasas si care merge bine.bafta
cred ca o sa imi fac si eu stopurile cum le ai tu pana imi cumpar stopuri clare model lexus. |
Quote:
nu stiu daca faci intentionat de a creste la posturi si pagini sau din neatentie, desi neatentia ii cam mare la tine. scuze ca iti zic dar gandeste`te ce ar fi daca ne`am apuca toti sa scriem cate 2 3 cuvinte pe mesaj, peste un minut mai scriem 2 3 cuvinte in alt mesaj si tot asa. incearca sa scrii totul intr`un mesaj, stam si rasfoim paginile degeaba numai sa vedem cate 2 3 cuvinte. |
2 Attachment(s)
sall man...ms pt sfaturi ...dar pleoapele deja nu le mai am k ma plictisisem de ele....si abtipildu de pe capota zici u...iti plc????.....l-am luat dupa o folie dinaia de se pune pe parbriz...isi cumparase unu si nu a puso bn si a deslipit ce scria pe ea....si am luat si yo "turometru" ala....da bn pe ea parerea mea....oricum ms pt sfat....mai intra si u pe mess si mai vb....si bafta in continuare....uite si o poza q masina cand aveam pleoapele negre si semnalele negre...ce parere ai????
|
deci sa nu crezi ca o fac intentionat chiar nu stiam la ce te referi pt ca nu intelegeam si mersi pt intelegere acum cred ca am inteles.
acum am vazut butonul cu edit gata am inteles |
gata fratioare iti stiu masina si imi place mult mai mult cu pleoape negre e mult mai bine.
mi-am luat alte aptipilde si si alte chestii o sa vezi tu masina prin oras. |
30 Attachment(s)
niste poze noi cu masina si cu ce am mai pus pe ea....................
|
off....nu ti se pare k le faci reclama degeaba??:)
|
nu mie imi plac si atat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning