Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

Lik_focus 22-12-09 00:43

Re: Targu Neamt

Eu ma gandeam sa face o mica surpriza celor de la piatra neamt..deci

Proppun o deplasare la Piatra Neamt Vineri 25.12.2009

POate facemm o mica echipa si mergem impreuna..astept propuneri de la cei activi si inactivi pe acest forum:-)

valyh 22-12-09 07:43

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2912922)
O s mai incerc sa ii strang pe toti
sa mergem la voi ...mai lasati date de contact sa va putem anunta cumva!

YM: hizanuv sau patthy71
nr. tel. pe PM dak vrei..asa nu :rolleyes2

Lucian3003 22-12-09 09:11

Quote:

Originally Posted by Lik_focus (Post 2912968)
Eu ma gandeam sa face o mica surpriza celor de la piatra neamt..deci

Proppun o deplasare la Piatra Neamt Vineri 25.12.2009

POate facemm o mica echipa si mergem impreuna..astept propuneri de la cei activi si inactivi pe acest forum:-)

:sad:eu nu pot veni ca lucrez vineri:???:

Ali_ump 22-12-09 11:01

Eu o sa fiu plecat din oras ...

Lik_focus 22-12-09 11:38

pai atuncea ramane pe anu celalalt :)

DarkNight_Racer 23-12-09 15:34

Quote:

Originally Posted by extreme_boy (Post 2907967)
sper sa vin kt mai repede acasa sa ma alatur si eu voua....sa fie ceva serios si fara oameni mincinosi si laude fara rost.....audi tt-224cp...din kte stiu masina aia are doar 150 STOCK.sunt tare curios ce o sa faca cu un 3,5-216cp.pacat k e zapada si nu se prezinta...am auzit k seby ar vrea sa se dea cu masina lui faiton sa vada ce pot cei 224 cai ai tt-ului.......cooooool nu?

Copilu se vede ca esti pe dinafara in domeniul asta.....poate iti gasesti de lucru prin alta parte!!...
Cauta pe net la AUDI si vezi modelul TT 1,8T quattro cu 165 KW si vezi cati cai putere iti da...si asta stock!!...
Si din cate vad eu organizati voi asa liniute fara sa intrebati oamenii.....stai tu calm ca o sa vina primavara si sa se topeasca zapada si atunci nu o sa refuz nici o provocare de la nimeni!!..
Si inca ceva ca sa stii si tu pe viitor: la liniute nu conteaza foarte mult caii putere!!!....:D si alea 2 tone ale masinii

Lucian3003 24-12-09 12:07

merge azi kreva cu colinda?:D

morpheusmaster 24-12-09 14:53

Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...

scturoag 24-12-09 15:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2919385)
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...

Si eu va doresc un Craciun Fericit, numai lu' DR NU, imi doresc si am sa ma rog sa se rastoarne cu TT-ul lui de 165KW intr-o prapastie de 100 de metri, asa cum si el si-a dorit sa fac eu accident! :lol:
Sa vedeti tuning atunci la TT de 165 KW :lol:

morpheusmaster 24-12-09 15:11

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2919405)
Si eu va doresc un Craciun Fericit, numai lu' DR NU, imi doresc si am sa ma rog sa se rastoarne cu TT-ul lui de 165KW intr-o prapastie de 100 de metri, asa cum si el si-a dorit sa fac eu accident! :lol:
Sa vedeti tuning atunci la TT de 165 KW :lol:

:)) Avem si urari de craciun mai inedite :))

andreyutzu 24-12-09 16:05

Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere şi sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape. din partea baietilor din pascani

valyh 24-12-09 17:27

Sarbatori fericite!Mos Craciun sa va aduca multi cai putere, multe cauciucuri de ars,rezervoare mereu pline, incinte cu cati mai multi watti..si nu in ultimul rand multi bani pt tunarit :lol:

extreme_boy 25-12-09 15:16

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 2916897)
Copilu se vede ca esti pe dinafara in domeniul asta.....poate iti gasesti de lucru prin alta parte!!...
Cauta pe net la AUDI si vezi modelul TT 1,8T quattro cu 165 KW si vezi cati cai putere iti da...si asta stock!!...
Si din cate vad eu organizati voi asa liniute fara sa intrebati oamenii.....stai tu calm ca o sa vina primavara si sa se topeasca zapada si atunci nu o sa refuz nici o provocare de la nimeni!!..
Si inca ceva ca sa stii si tu pe viitor: la liniute nu conteaza foarte mult caii putere!!!....:D si alea 2 tone ale masinii

nu-mi sta in caracter sa vb urat dar ma pi.....s pe calutii tai.knd ma dade-am eu cu masinuta u ink te jucai in nisip cu alea kre le confisca taicatu de la polonezi.asa k lasa vorbaria si treci la fapte dak esti asa de tare.....

edyopel 27-12-09 09:03

Quote:

Originally Posted by extreme_boy (Post 2921653)
nu-mi sta in caracter sa vb urat dar ma pi.....s pe calutii tai.knd ma dade-am eu cu masinuta u ink te jucai in nisip cu alea kre le confisca taicatu de la polonezi.asa k lasa vorbaria si treci la fapte dak esti asa de tare.....

asa ca lasati amandoi cearta

edyopel 27-12-09 15:24

cand e urmatoarea intalnire?poate vin si eu

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning