![]() |
Re: Polo - 86c BV 06 HOX
Momentan ma multumesc ca nu sunt de tabla :D
|
Am reusit sa montez arcurile, au coborat exact cat vroiam, nici mai mult nici mai putin 8), pe spate insa cu 3 insi la bord imi ating rotile aripile :???: tre sa mai bag patentu sau ceva :rolleyes2
|
Poze poze poze :D
|
da da poze poze....:X
|
9 Attachment(s)
Niste poze :D
|
Un singur cuvant...TIPLA.
Congrats pentru tot ce ai facut ;). |
Hai ca arata bine bolidu :) Pacat de jante :P
|
nu arata deloc rau masina dar eu nu ma impac prea bine cu galbenu ala... si da, merg si niste jante mai potrivite decat astea (cum ar fi cele care le am eu la vanzare de pe fostu meu polo 86c)
|
Multumesc pentru aprecieri. :D Stim cu totii ca intotdeauna este loc de mai bine, stiu si eu ca niste jante cu buza ar fi mai potrivite, iar referitor la culoare..masina trebuie vazuta live, pentru ca in poze apare o nuanta mult mai stearsa fata de realitate.
@mihai.ghetto: Nu am inteles daca nu esti impacat cu culoarea in sine sau cu nuanta. Daca e vorba de nuanta atunci am explicat mai sus, daca e vorba de culoare atunci n-am ce zice doar ca: gusturile nu se discuta :D Repet: Nu am de gand sa fac un show car, este o masina cu care imi fac treburile zi de zi si o modific dupa placul meu :-) |
Culoarea da... in realitate arata muult mai bine :) Iti sare un doi ochiu la ea. Pe mine singuru fapt ma dispera ca jantele alea sunt reising :)) Trebe ceva clasic si cu o buza acolo :D Ar fi perfecta :D
|
Bv shuba, hai ca nu arata rau, vb lu ghetto, alea care le are el la vanzare ar da bine pe a ta, nici alea in 5 spite care le-am avut si eu pe polo nu erau rele :)) glumesc
|
Alea lui ghetto nu le vreau pentru ca le-a avut el pe masina :lol: si asa sunt putine polo-uri de genu modificate, de ce sa fie a mea copie dupa al lui? :lol: . NU pot sa pun nici ceva superoldschool pe masina, pentru ca culoarea, buza fata, stopurile fumurii nu mi se par oldschool deloc, si ar fi cam amestecata masina.
In viitorul apropiat urmeaza folie pe geamurile din spate si luneta plus interiorul pus la punct. Astea sunt prioritare, dupa aceea mai vedem ;) |
tare tare ..vecine ...masinuta :) ..... e belea asa lasata :)
|
Neah ... is urate jantele lu ghetto :) ... ar trebuie ceva cum avea Luci pe clio :) mai demult.
|
Masina arata foarte bine asa cum e...Renunta la ideea de folie si pune-ti numai interiorul la punct sa arate ok. Cat despre jante...ar fi mers altceva nu astea, ceva dublat;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning