![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
pai vineri nu am dat de tine k noi ne-am luptat cu niste sticle de vin :D dupa intalnire , a fost super caterink, vinerea asta vi?
|
Quote:
|
Quote:
|
nu cred ca o sa te refuze
|
-------------------------------------------------------------------------------- Quote: Originally Posted by Marian_nebunu bai "Astia" LASA-TI caterinca asta.....asteptati..."rabdarea inseamna totul" si veti vedea.....eu sincer...mi-as dori din tot sufletu sa il vad pe dany la start cu "MARELE "REGE" TXA".....SI APoi cu Dgh..... si cu mine nu? chiar asa si cu tine boss...ca si tu ejti:X...baza...sincer...va respect pe toti...mai putin unu singur..nui pot spune numele..ca mie sa nu imi dea "lumea" ban...ma abtin...oricum BOHULE te am la inimioara de pe baneasa..atunci cu cerculetzele...pacat de usa lu "CRY" =))...si de cauciucu tau...stanga spate...parca.:DX:XD:XDX:DX:X:DXD:X |
Quote:
|
Laf ce ai facut ti-ai pus motorul
|
Quote:
|
golf....da-mi si mie id-ul tau te rog sunt micul prieten al lui john daca ma mai sti ;)
|
Quote:
|
lafi multa bafta si sa dea domnu` sa iasa treaba cu 3.5..v`am pupat vorbim in 2 3 saptamani ma duc la capsunari in tarile calde!:X
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Uite cateva instantanee cu bulgaroaica!Spune-i lui Adi ca spionul e pe drum si ca il termina:lol: !
|
interesant kit-ul.!! de cine e facut?
spoilerul fata seamana cu mtech 1... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning