![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
Quote:
|
Quote:
Si cu usurinta...:rolleyes2 |
Quote:
|
Adevarul este ca snappy a zis "un" kadett , nu orice kadett :-P :lol:
Tosusi , nu prea cred posibil lucrul asta... |
5 Attachment(s)
sa va anunt ca nu am reusit sa promovez nenorocirea...am ramas la materia de profil aia fiind sisteme de masurari tehnologice...cu fabuloasa nota de 4.55... dar...da-o drq de scoala... sa va arat niste poze... si la sfarsit ...piesa de rezistenta...si multumesc lui Golfuletz pe aceasta cale.
|
shit man..nasol moment..da las ca iei la toamna ;) succes in continuare...sunt misto angelurile..dar par ROZ :))
|
contestatia rulz.
|
imi pare rau Matza....incearca cu o contestatie si cu ceva $$$ :) Macar incearca, se poate...e perfect, nu se poate, asta e...nu pierzi nimic.
Astea sunt angel-urile noi? Cu led-urile Zextar? Tot nu mi se par suficient de puternice... |
Esti coolmea matza ....... 2,3 saptamani aveai de tras tare, il luai si te durea'n ..... si eu sunt bolnav cand e vorba de masina, dar crek alea 0,45 sutimi necesare le luai dak invatai in timpul in care ai fabricat devil eyes'u ...... nu o zic cu rautate pt ca si eu mi-am lasat pe toamna un examen nasol ca nu am avut timp sa invatz ..... in schimb am mesterit la masina .....
|
Si eu iti transmit pareri de rau, stiu ce inseamna si daca nu iese nici la contestatie, in toamna cu toata increderea. Multa bafta !
Cu angel eyes`urile ...mie imi plac dar mergeau putin mai puternice. |
angelurile sunt tot cele "vechi" ca nu am mai avut timp sa fac altele.
Cat despre bac...la materia asta ne-au asigurat anumiti profesori ca vom fii ajutati pt ca este materia liceului...si bla , bla , bla... din cauza asta am cazut in groapa. pt ca la romana si mate unde mai stiam cate , ceva am reusit sa iau 6.70 respectiv 7.20 ... daca ne spuneau ca trebuie sa ne descurcam noi...faceam , ceva in privinta asta...dar....deh...asta sa-mi fie invataura de minte... p.s. ms pt incurajari :) |
=)) trebuia sa inveti.
ai facut contestatie? deobicei cam cu 80 de sutimi iti creste nota...cam aia`i media |
matza, fa contestatie, nu ai nimic de pierdut...si daca mai ai ceva $$$ si cui sa dai, rezolvi problema. Dar cred ca e cam tarziu azi, parca contestatiile se fac in termen de 2 zile...parca.
|
am facut si contestatie...acum toate sperantele mele stau in cele 45 de sutimi ce-mi trebuiesc , pt a promova...altfel...pa, pa masina...o vinde...
|
bafta....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning