Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

aXeL.ZeY 06-07-07 15:50

Re: al meu daewoo cielo rosu

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 985125)
mey...parerea mea...kadettu lua cu usurinta un M5 sau M6. repet, parerea mea.

O masina de 150 cp crezi tu ca ia cel mai rapid salon din lume ? ma indoiesc sincer ! Este un kadett de 300 de cp in Ro, a aparut in revista 4tuning dar cu ala e alta treaba.

quick_5hifter 06-07-07 16:13

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 985125)
mey...parerea mea...kadettu lua cu usurinta un M5 sau M6. repet, parerea mea.

Cu tractiune fata??? :shock:
Si cu usurinta...:rolleyes2

Snapy_xxl 06-07-07 20:00

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 985148)
O masina de 150 cp crezi tu ca ia cel mai rapid salon din lume ? ma indoiesc sincer ! Este un kadett de 300 de cp in Ro, a aparut in revista 4tuning dar cu ala e alta treaba.

Pi de ala zicem si yo. Cel cu motor turbo de la Babau Racing.

B-63-WZD 07-07-07 01:36

Adevarul este ca snappy a zis "un" kadett , nu orice kadett :-P :lol:

Tosusi , nu prea cred posibil lucrul asta...

MaTzA 07-07-07 21:42

5 Attachment(s)
sa va anunt ca nu am reusit sa promovez nenorocirea...am ramas la materia de profil aia fiind sisteme de masurari tehnologice...cu fabuloasa nota de 4.55... dar...da-o drq de scoala... sa va arat niste poze... si la sfarsit ...piesa de rezistenta...si multumesc lui Golfuletz pe aceasta cale.

topser 08-07-07 00:23

shit man..nasol moment..da las ca iei la toamna ;) succes in continuare...sunt misto angelurile..dar par ROZ :))

DACIA-Wrc 08-07-07 10:03

contestatia rulz.

Geo_ZGA 08-07-07 10:28

imi pare rau Matza....incearca cu o contestatie si cu ceva $$$ :) Macar incearca, se poate...e perfect, nu se poate, asta e...nu pierzi nimic.

Astea sunt angel-urile noi? Cu led-urile Zextar? Tot nu mi se par suficient de puternice...

TM32CIP 08-07-07 12:02

Esti coolmea matza ....... 2,3 saptamani aveai de tras tare, il luai si te durea'n ..... si eu sunt bolnav cand e vorba de masina, dar crek alea 0,45 sutimi necesare le luai dak invatai in timpul in care ai fabricat devil eyes'u ...... nu o zic cu rautate pt ca si eu mi-am lasat pe toamna un examen nasol ca nu am avut timp sa invatz ..... in schimb am mesterit la masina .....

aXeL.ZeY 08-07-07 12:11

Si eu iti transmit pareri de rau, stiu ce inseamna si daca nu iese nici la contestatie, in toamna cu toata increderea. Multa bafta !

Cu angel eyes`urile ...mie imi plac dar mergeau putin mai puternice.

MaTzA 08-07-07 15:32

angelurile sunt tot cele "vechi" ca nu am mai avut timp sa fac altele.
Cat despre bac...la materia asta ne-au asigurat anumiti profesori ca vom fii ajutati pt ca este materia liceului...si bla , bla , bla... din cauza asta am cazut in groapa. pt ca la romana si mate unde mai stiam cate , ceva am reusit sa iau 6.70 respectiv 7.20 ... daca ne spuneau ca trebuie sa ne descurcam noi...faceam , ceva in privinta asta...dar....deh...asta sa-mi fie invataura de minte...
p.s. ms pt incurajari :)

DACIA-Wrc 09-07-07 07:29

=)) trebuia sa inveti.
ai facut contestatie?
deobicei cam cu 80 de sutimi iti creste nota...cam aia`i media

Geo_ZGA 09-07-07 10:55

matza, fa contestatie, nu ai nimic de pierdut...si daca mai ai ceva $$$ si cui sa dai, rezolvi problema. Dar cred ca e cam tarziu azi, parca contestatiile se fac in termen de 2 zile...parca.

MaTzA 09-07-07 22:27

am facut si contestatie...acum toate sperantele mele stau in cele 45 de sutimi ce-mi trebuiesc , pt a promova...altfel...pa, pa masina...o vinde...

Geo_ZGA 09-07-07 22:54

bafta....:)

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning