![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
vedeti? un om care stie ce trebuie :D la multi ani robi .spor la treaba ca stiu ca ai destula pe cap :d
|
Spor la lucru in continuare :D si chiar imi place cum da pragurile pe masina ... va sun intr`o luna sa ved ce ati mai facut :) . glumeam ..
|
ar trebui sa se scrie o carte despre voi...de fapt voi sa o editati...in principiu ar fi intereseanta poveste cum ati ajuns la nivelul asta...cel mai frumos styling din romania...felicitari pentru toate masinile pe care le'ati facut...tineti'o tot asa!
|
11 Attachment(s)
Quote:
mai postez poze cu un nou tip de eleron montat pe ursulet. |
frumos eleron.... si mai frumos ursuletz....
felicitari baieti...numai masini de senzatie ati scos.... bafta la urmatoarele proiecte ! |
frumos eleronul...se potriveste cu linia masinii
|
13 Attachment(s)
se lucreaza la fiat si la interiorul de logan.postez cateva poze.
|
Quote:
un tips.. pe pm, sau mess..cum ai indoit acel mdf.., prealabil a fost in apa :rolleyes2 multumesc roby, si bafta |
frumos pragul la fiat ..... la bara fata inca nu imi dau seama exact cum va arata ...oricum bafta
|
6 Attachment(s)
recent am facut pt bora rnamentul de pe luneta(noi ii spunem capac luneta) postez cateva poze
|
da nu prea avetzi astampar...se pare...!!! :D
bv .. prea tari toate.. felicitari si spor la munca in continuare..;) |
1 Attachment(s)
Bara asta de pe Fiat imi aduce putin aminte de bara mea de pe Tico (initiala). Poate din cauza prelungirii de jos :rolleyes2 bine, nu se compara din punctul de vedere al executiei...sau esteticii...dar cert e ca asa ceva am vrut sa fac si eu atunci (cum faceti voi la Fiat), chiar daca nu prea a iesit :rolleyes2
Chiar sunt curios cum va iesi la final! PS: abia astept sa puneti poze cu eleronul de Tico! :peace: |
robert ...vad ca ai de munca nu gluma...si laboratorul de creatie nu sta...:lol:
p.s.: ce mai face six (6)??? |
8 Attachment(s)
poze cu fiat-ul in lucru
|
spionii astia;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning