Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

ZooM-ZooM 28-03-05 16:05

3 Attachment(s)
sfigmo
Quote:

la urmatorul ne vom prezenta mai pregatiti decat acum
sincer,mie mi-au placut masinile voastre,erau parca mai realiste decat a lui Alexandru V....adica ideea de pe espero e chiar mijto :) iar despre Hertz,am numai cuvinte de laudat :)
ti-am cerut un site...sambata...si mi-ai zis sa iau nr de tel...probabil erai bulversat :)
te mai intreb 1 data,un site cu liste de pretzuri ceva? estem?!:)
bafta si keep up the good work

Bogdan_16v 28-03-05 16:10

Din ce vad eu p-aici, Ardealul a facut ZOB Bucurestiul la capitolul tuning. In Bucuresti s-au strans toti ageamii cu Dacii bricolate, in Ardeal se simt influentele vestice.
Felicitari organizatorilor si participantilor!

LEXUS 28-03-05 17:19

dar oare de ce a facut zob bucurestiul????poate stii tu :lol:

RoSonic 28-03-05 17:25

Cum mah facut zob Bucurestiul?.... ca best car a fost desemnat... CTLu :lol:

D_M_X 28-03-05 17:25

OK hai sa-mi zic si eu parerea:
Masinile,multe dintre ele extraordinar de frumoase,altele nu prea stiu ce cautau acolo(Buick alb,solenta rosie) AU fost devantajati concurentii ptr ca din cauza boxelor din care rasuna pro fm-ul nu puteai sa te delectezi cu sunetul scos de un ford focus de un mondeo de un bmw de polo etc..
In rest a fost ok si organizatorii cred ca au vazut unde au gresit si pe data viitoare vor remedia greselile.
CAm toata lumea stia ca BMW-ul CTL o sa castige
CRed ca trebuia acordat un premiu special LUi andrei WRC ptr faptul ca singur cu mana lui a reusitsa faca dintr-un banal opel astra sedan UN bolid cu un kit exterior foarte reusit plus motorizarea de la calibra.

SEBASTIAN 28-03-05 17:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"

Poate la sunet, la concursul de sunet si aici nu prea ma pricep asa ca nu stiu prea multe, chiar eram curios cum se fac aici clasificarile.

Psycho 28-03-05 18:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"

Poate la sunet, la concursul de sunet si aici nu prea ma pricep asa ca nu stiu prea multe, chiar eram curios cum se fac aici clasificarile.

sebi iti zic eu cum a fost facuta jurizarea cred .. dupa ureche sau care are mai multe boxe ... in portbagaj .... asta sunt si io curios ...

adi .. totusi e bine k a luat ceva

sfigmo 28-03-05 19:05

Psycho, din pacate organizatorii nu au pus la dispozitia juriului un aparat de masurat SPL-ul...alta lacuna a organizarii...asadar cate difuzoare in portbagaj au fost nu prea a contat...s-a facut arbitrajul dupa ureche asa cum spui tu pentru ca asa este regulamentul EMMA...nu s-a arbitrat daca suna muzica tare in masina...criteriile de arbitraj au fost cu totul altele...spre exemplu chiar daca nu credeti au fost masini care pe partea de alimentare a amplificatoarelor nu aveau sigurante ceea ce este un pericol enorm...s-a punctat calitatea lucrarilor, amplasarea head uniturilor, a amplificatoarelor, a difuzoarelor, incintele de bass, s-a punctat pregatirea masinilor pentru muzica ceea ce inseamna eliminarea \"zdranganiturilor\" plasticelor din masina, s-a punctat modul de prezentare de catre proprietar a sistemului audio presupunandu-se ca cel care are ceva pe masina stie cam ce are, iar in ceea ce priveste calitatea sunetului unde pot exista dubii din punct de vedere al urechii celui care arbitreaza, este un cd special conceput pentru asa ceva care fac ca aceasta arbitrare sa fie cat de simplu de efectuat de catre oricine...conteaza linearitatea sunetului...a contat daca in masina exista asa numitul SOUND STAGE, daca se poate localiza exact de unde vine vocea celui care vorbeste asemenea unui teatru sau a unui concert in care iti poti da seama in care colt al scenei canta vioara si unde e Britney Spears pe acea scena...:)...cam asta e in mare...pentru detalii exista regulamentul de arbitrare EMMA direct pe forum si poate fi citit...inca asteptam rezultatele...bafta...

tng 28-03-05 19:20

6 Attachment(s)
niste poze de la mine pt voi...

tng 28-03-05 19:25

6 Attachment(s)
:arrow:

GolfuletzS 28-03-05 19:29

are cineva poze cu neoanele de interior dl cielo ? ca mi`au plakut mult

tng 28-03-05 19:30

5 Attachment(s)
:arrow:

Psycho 28-03-05 20:48

sfigmo .. ma intereseaza si pe mine acel cd ce contzine .. si restul detaliilor .. cand despre sound .. la noi .. este destul de lucrat .. oricum respekt ptr cei care aveau ce arata la capitolul muzica ... care au fost majoritatea .. si inka odata mie mi s`a parut reushit

Psycho 28-03-05 21:39

a fgost si adi d vito .. il vazuratzi :) .ce mare era :) hahahaha

DonHacker 28-03-05 22:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Din ce vad eu p-aici, Ardealul a facut ZOB Bucurestiul la capitolul tuning. In Bucuresti s-au strans toti ageamii cu Dacii bricolate, in Ardeal se simt influentele vestice.
Felicitari organizatorilor si participantilor!

Yo,yo :lol: :lol: !! Mai ales Oradea :lol: :lol: !!Totusi trebuie sa`i stimez..au facut atatzia km .... :lol: :lol: !!
p.s.adi de vito ala nu s`a ratacit sub Dodge`u ala ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning