![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
sunt super scaunele:lol:
|
Quote:
|
:lol: poi nu sunt in poze....sunt pe masina...eu le-am vazut live.oricum...sunt bomba
|
te cred pe cuvant ca sunt bomba da io vreau sa vad poze neaparat ca nush cand o sa ajung pe la el sa le vad live ;) :lol: :lol: ;)
|
le-am facut poze domne' da nu mere netu. am facut si bataile motorului. cew-ule sa nu zici vere ce a avut ca rad oameni de mine. o sa fiu de rasu curcilor... asa ca....wrum wrumm wrummmm RSG POWER!!!!!:peace: :peace: :peace:
|
nu zic reisare.....da tre uitat si pe partea cealalta....sa nu fie aceiasi problmea
:lol: |
spoilere fata spate,praguri si toate cele. poze in curand....
|
Quote:
|
nu merge telu ala. nu pot descarca pozele. tre sa vina fuzetele pt jante.... alta munca.
|
Quote:
|
dupa un reglaj de culbutori si etansat capacele....minune. nu mai bate motorul. motorul merge foarte bine. nu cum spuneau alte "voci" pe aici ca e copt,casat si alte replici. mai am de schimbat o axa cu came. cam tzacane. in rest...masina merge super si trage binisor. bine ca nu mai bate.
|
super daca nu mai bate... :D
acum usor cu el..;) si niste poze..ceva? pe cand :rolleyes2 bafta in continuare |
Quote:
|
ms bodyspeed. mai trebuie schimbata o axa. sa vad cand e dani liber si o facem si pe aia. imi ciricaie avansu.. nu stiu de ce. dar il reglez cand schimb axa. o sa vad cum fac cateva poze cu spoilerele. spoilerul fata e ca al tau body. mai vreau sa modific ceva pe la el inainte sa il pun.
|
Quote:
ca al meu numai arata demult asa :rolleyes2 hai cu pozele :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning