![]() |
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
8 Attachment(s)
Cadillac-ul unui prieten de-al meu...
|
7 Attachment(s)
Hai daca tocmai vorbesti de prieteni ;)
Am sa va vorbesc de Victor, cand l'am cunoscut anul trecut avea un Maserati Quattroporte F1 Full Options, un Semca Fun Tech, un Smart For Two si un Mini Cooper S Cab'... Am fost la "Aqua Boulvard" cu prietenii in Maserati! Apoi l'am convins sa cumpere acel Bentley Arnage Red Label 2001 Full Option din poza care se zice ca a apartinut printzului de la Monaco... Dupa cateva timp avea Jaguar XK 4,2L si un Renault Twingo... Acuma o luna mio anuntat ca o cumparat un Bentley Continental GTC si un Ferrari F612 Scaglietti, pe poze si el... Apoi o cumparat un Range Rover Sport care l'o tinut 5 zile, apoi o luat Cayenne Turbo... Si acum cateva zile a cumparat un Mini Cooper S Clubman si un Ferrari 575 Maranello cu care a plecat in Corsica in vacanta, poze mai jos :) Prieteni asa greu se gasesc! 8) |
10 Attachment(s)
|
84 Attachment(s)
:love: Ia, fratilor, ghiciti carui masina iam luat comanzile ieri... 8)
:2gun: E o masina unicata este Maserati-ul 4200 GranSport MC Victory n°137:yikes: Am mai postato deja, dapei... e inca mai frumoasa acuma =) Tipul care mi la imprumutat este singurul dintre cei 180 de clienti carui i sa permis sa aiba alta culoare decat albastru... :shock: Motorul are un sonor de numa... eu i stiu si pe lambo' dar, nu valoreaza nici macar juma' din Maserati! Si masina e foarte tonica... esti la fel ca in kart, scaunele "bacquets" din fibra de carbon si alcantara cu tridentul de argint sus pe unde ar veni tetiera :love: sunt comode si foarte sportive ;) Hai ca vorbesc dea moaca, iata poze: :rolleyes2 |
34 Attachment(s)
Mai dau alt post pentru ca cam are rauri forum-ul cate poze am pus, vad ca nici nu lo afisat pe toate... :oops:
|
7 Attachment(s)
Cateva si de la mine...
Type-R-ul e 8) I want ONE :cry: |
12 Attachment(s)
piese de rezistenta !!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu va era dor de mine?:lol:
|
2 Attachment(s)
:pPorto san giorgio facute!:p
|
=O
Superba! Super tare masina!!! |
Dupa mine e cea mai masculina masina posibila, deci si frumoasa la superlativ !
|
Vazut saptamana trecuta noul GTR pe strada. Eram in mers si nu i-am facut poza. Arata intr-un mare fel, mult mai smecher decat in poze.Sper sa-l mai prind.
|
Cand am vazut ca tu ai postat ultimul aici am avut o presimtire ca e ceva legat de noul GTR :lol:.
Este unul si aici in Dublin dar nu am apucat sa-l vad. Asteptam poze ;) |
mda..
noul GTR prezent la Dublin o bucata neagra , pozat ati ghicit in benzinarie :)) https://img249.imageshack.us/img249/1153/spma0014jr1.jpg https://img145.imageshack.us/img145/6675/spma0013vc4.jpg https://img411.imageshack.us/img411/4728/spma0012fq7.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning