Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

Low_Ridah 19-07-07 16:36

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

FABIA ...am vazuto acu vreo 2 seri ...din mers ...si Fabia tot in mers era ...pot sa zic k masina de la Rosal mi se parea mai bine construita ...arata k masina de clovni ...urata de tot

22VIN 19-07-07 17:16

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 1002096)
eu as vota toyota corola cea mai urata masina din lume

cum dracu din moment ce in postu anterior ai zis ca e mai misto ca un logan? :| nuj u postezi asa aiurea creca ar trebui sa reiei manualu de romana clasa I...

steaua23 19-07-07 17:49

2 Attachment(s)
Masina asta am vazut-o live ... si pot sa zic ca am ramas socat. Am vazut masini urate la viata mea dar asta le intrece pe toate. In poza arata mai bine, dar in realitate e criminala.

Cristy65 19-07-07 22:56

daca e sang yong at e de inteles.sau cum se scrie

T.rac3Er 20-07-07 12:11

si eu subscriu la steaua23
am vazut-o live si impresia mea este: peste oceanic
e hidoasa ca pestii aia de pe fundul marii, de zici ca sunt niste monstrii marini

Brian 20-07-07 17:50

si eu zic .. ssang yong ! e foarte urata !
aaa.. si multipla .. nici n`arata a masina .. :no: :chainsaw: :help:

referitor la clio .. nu mi se pare asa urata... e .. ok ..e normala .. nu e nici frumoasa da' nici cea mai urata :rolleyes2

sputnik 20-07-07 22:25

jeep-ul ala facut de DR.ZOZO .. o chestie verde .. e p'aci pe undeva un thread cu nenorocirea aia... ala si ford scorpio modelul din '95 incoa'

ovytt 24-07-07 17:12

subaru ala suv. cel putin mie nu-mi place deloc

22VIN 24-07-07 22:45

tribeca sau forester? daca e de tribeca nu e o masina tocmai urata iar interioru ala scuza-ma... da e de coma... sa locuiesti acolo:))

smc07 25-07-07 00:18

forester nu e o frumusete...dar nici cea mai urata...dak vreti ceva urat(parerea mea) ce ziceti de ssang young actyon...o barca deghizata in masina...zici ca are carena sa sparga valurile :lol:

Eugen_TL 25-07-07 03:13

noua fabia imi place ...e mia misto ca modelul anterior ! si sincer imi place mai mutl ca polo.. interiorul nu-mi place! dar exterior n-am ce spune! un prieten are una albastra jante misto optiuni e chiar misto masinuta! un fel de swift mai mare

Danny-future STN 25-07-07 05:31

Topul celor mai urate : 206 Sedan,Fiat Albea si majoritatea ssang young-urilor ... chiar in ordinea asta ....

aaddrryyss 25-07-07 10:15

cum pana cerbului sa fie 206 sedan mai urat decat un ssang yong ? :evil: tocmai acum cand i s-a facut dreptate 206-lui si in sfarsit arata si el a masina....nici macar uratenia hatch-ului nu intrece S-Y-urile

22VIN 25-07-07 22:57

vrei sa zici ca un 206 sedan e mai frumos ca hatch-ul? LOL n-am mai auzit asta la nimeni...

Pro-Racer 26-07-07 00:13

Sedanul e ca dreq...Nu-i gandita deloc...de spate vorbesc

All times are GMT +2. The time now is 18:20.

- Copyright 2026 4Tuning