![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
FABIA ...am vazuto acu vreo 2 seri ...din mers ...si Fabia tot in mers era ...pot sa zic k masina de la Rosal mi se parea mai bine construita ...arata k masina de clovni ...urata de tot
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Masina asta am vazut-o live ... si pot sa zic ca am ramas socat. Am vazut masini urate la viata mea dar asta le intrece pe toate. In poza arata mai bine, dar in realitate e criminala.
|
daca e sang yong at e de inteles.sau cum se scrie
|
si eu subscriu la steaua23
am vazut-o live si impresia mea este: peste oceanic e hidoasa ca pestii aia de pe fundul marii, de zici ca sunt niste monstrii marini |
si eu zic .. ssang yong ! e foarte urata !
aaa.. si multipla .. nici n`arata a masina .. :no: :chainsaw: :help: referitor la clio .. nu mi se pare asa urata... e .. ok ..e normala .. nu e nici frumoasa da' nici cea mai urata :rolleyes2 |
jeep-ul ala facut de DR.ZOZO .. o chestie verde .. e p'aci pe undeva un thread cu nenorocirea aia... ala si ford scorpio modelul din '95 incoa'
|
subaru ala suv. cel putin mie nu-mi place deloc
|
tribeca sau forester? daca e de tribeca nu e o masina tocmai urata iar interioru ala scuza-ma... da e de coma... sa locuiesti acolo:))
|
forester nu e o frumusete...dar nici cea mai urata...dak vreti ceva urat(parerea mea) ce ziceti de ssang young actyon...o barca deghizata in masina...zici ca are carena sa sparga valurile :lol:
|
noua fabia imi place ...e mia misto ca modelul anterior ! si sincer imi place mai mutl ca polo.. interiorul nu-mi place! dar exterior n-am ce spune! un prieten are una albastra jante misto optiuni e chiar misto masinuta! un fel de swift mai mare
|
Topul celor mai urate : 206 Sedan,Fiat Albea si majoritatea ssang young-urilor ... chiar in ordinea asta ....
|
cum pana cerbului sa fie 206 sedan mai urat decat un ssang yong ? :evil: tocmai acum cand i s-a facut dreptate 206-lui si in sfarsit arata si el a masina....nici macar uratenia hatch-ului nu intrece S-Y-urile
|
vrei sa zici ca un 206 sedan e mai frumos ca hatch-ul? LOL n-am mai auzit asta la nimeni...
|
Sedanul e ca dreq...Nu-i gandita deloc...de spate vorbesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning