![]() |
Re: Kitch Tuning pe masinile din Targu Mures
4 Attachment(s)
Deci mai urat de atat nu am vazut live pana acum...e cu nr de HR dar a fost fotografiata in MS, zona 7 Noiembrie, din categoria tuning carton/scoci
|
lam vazut si eu asta :)))=)):))) banda izolatoare:)))))) dak vine ploaia ii ramane ceva "tuning" ???=)))))))
|
Eu il cunosc p baiatu asta si nu-i intreg la cap:D nu vedeti ca-i din gluma toata faza?:))
|
noul model Daewoo e in teste. Asa fac marii producatori, ascund detaliile pentru a nu fi surprinse de paparazzi. asteptam urmatorul salon auto
|
Gluma, gluma, dar e bataie de joc. Asta intra la capitolul "assa ceva nu se face"
Oricum, ma intreb daca omul se simte bine cand conduce masina aia, daca ii asa, multumit de ce a realizat. In orice caz, e penibil... |
In primul rand omul se simte extrem de bine in masina sus mentionata, deci este o realizare foarte ok;)
Bataia de joc e ca tu nu intelegi o gluma si crezi ca viata altora e numai despre cai puteri si nu stiu ce figuri de tuning care sa faca masina cat mai vizibila in fata la discoteca;).. Imi pare foarte rau ca nu poti sa intelegi altceva decat maneleul din televizor! Si vorbind despre capitolul "assa ceva nu se face".. pai nu se ia in serios o gluma absolut evidenta pentru restul lumii! |
Ce tare e masinuta...am vazuto si eu,a trecut pe langa mine asa m-a apucat rasul cand am vazuto...is curios cat la tinut toata munca aia, ca dupa o ploaie buna....se cam inmoaie cartonul:P
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca din punctul meu de vedere acea masina e o porcarie totala si proprietarul poate linistit sa ii dea foc cu ajutorul cartonului de "tiuning" sau, ma rog, ce o fi. Atat am avut de zis, cu asta am incheiat subiectul |
Quote:
Imi pare bine ca macar restul intelege si poate sa rade una buna.. PS, cartonul a tinut 5 zile cu ploi:dance: |
:lol::lol::lol: Tare tico in orice caz. :D
|
PUFFJANOS esti proprietaru nu ?
Eu sincer orice masina as avea nu as putea sa imi bat joc in asa hal de ea,fara si fiu fan tuning sau alte ideei ,pur si simplu ca un om normal nu as putea sa fac asa ceva. |
Quote:
|
Lasa Schumi, ca oamenii astia nu inteleg, si de aia o gramada de marci de masini sunt privite cu dispret din cauza unor indivizi ca astia. In fond si la urma urmei, orice masina poate fi aranjata pentru a arata cumva, dar asta deja nu mai tine de bun gust, ci mai mult de bun-simt.
Vreau sa vad un membru al acestei comunitati (sper ca se intelege care...) cu o masina "aranjata" in halul asta. Pana acum nu am vazut si sincer nici nu cred ca am sa vad. |
nu sunt proprietarul ci il cunosc.. nu vroiam sa jignesc pe nimeni dar daca cineva nu intelege o gluma absolut evidenta am tras si eu niste concluzii.. habar n-am despre masini sau tuninguri, nici nu ma intereseaza dar m-a deranjat faptul ca exista oameni care sa se lege de asa ceva.. cam atat, take care;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning