Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

lucianoss 23-02-09 07:56

Re: Club NUBIRA

Mersi mult pentru indicatii nu era asa de greu dar....Mai intii sa o spal sao fac frumoasa si am sa le pun.Ref. termostat este al doilea pe care il schimb si tot acolo sta acu cu aprox max.3mm peste linia a doua>Este cam jos si e clar ca influenteaza consumul. Ciau si sanatate.

Rares_bv 25-02-09 14:34

uitati aici niste poze de inspiratie pt inspiratie https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/36814-nubira-tuning.html cei care vor modificari semnificative , cu masina mea o sa postez poze prin vara cand e gata

eu miam cumparat piele aerisita interior urmeaza sa caut un om care se pricepe sa o si folosesc ca daca nu o sa ma uit la ea
pielea este neagra si am gasit un furnizor super bun cine este interesat sa o spuna si il pot ajuta
ma costat 500 ron pielea ,este din olanda sunt parti de la loturi pt mercedes eu am uato ieftin ca era omu in foame de bani si nu daduse nimic pe ea daca aveti nevoie nu ezitati omu face canapele din piele pt export si are o gama larga de culori

Geo_ZGA 26-02-09 07:08

Quote:

Originally Posted by Rares_bv (Post 2099452)
eu miam cumparat piele aerisita interior urmeaza sa caut un om care se pricepe sa o si folosesc ca daca nu o sa ma uit la ea
pielea este neagra si am gasit un furnizor super bun cine este interesat sa o spuna si il pot ajuta
ma costat 500 ron pielea ,este din olanda sunt parti de la loturi pt mercedes eu am uato ieftin ca era omu in foame de bani si nu daduse nimic pe ea daca aveti nevoie nu ezitati omu face canapele din piele pt export si are o gama larga de culori

Pai si la 500ron cata piele ai luat, cati mp? Mai multe bucati mai mici, sau 1-2 mari? Ce fel de piele?

lucianoss 27-02-09 12:15

1 Attachment(s)
MY Car

brazw 28-02-09 18:57

19 Attachment(s)
Vand Daewoo Nubira CDX din 1999 Koreea. Masina are motor de 1.6 litri 16 valve cu 93.000 km rulati (REALI). Unic propietar,carte service. consum: urban 9-10% ,extraurban 6-7%,capacitatea rezervorului fiind de 62L. Masina este intretinuta,tinuta in garaj,are toate reviziile la zi si toate consumabilele schimbate.Arata f bine si se conduce excelent.
ABS. 2airbag`uri. Proiectoare ceata. Geamuri electrice fata/spate. Oglinzi electrice/incalzite. AerConditionat. Radiocasetofon CD,boxe SonyXplod. Volan reglabil. Scaune cu reglaj lombar. Centuri reglabile pe inaltime. Bancheta spate rabatabila. 5 locuri,un interior destul de spatios si intretinut. ACCEPT ORICE TEST

Pret 4000 euro

Rares_bv 02-03-09 10:45

am luat aproape 10 m2 dar 4 bucati eu momentan nu o folosesc ca vreau alte scaune ca astea sunt cele mai simple si as vrea ceva mai bun dar intre timp
am facut din ea la un bmw si arata bine dar eu mai astept alb ca vreau sa fac in combinatie de culori am pus jante pe 17 la nubira am luat eleron acu tre sa caut sami fac spoilerele si pragurile dupa vine vopsita ,muzica am un magnat rx mono +sub GZ 30spl + inca o statie pe difuri de 600W

Dumitru Cristian 04-03-09 16:01

Lucianoss frumoasa masina! Pentru vara ai alte roti?
Mihai iara ti-a venit sa o vinzi?!

lucianoss 06-03-09 08:54

Cristimersi de apreciere.- Am 4 Pireli (made in France ) noi noute si 4 genti (te tabla)noi,nici nu simti cand mergi asa faine sunt.Nu am avut bani ptr. genti spitate dar sunt bune si astea.
Ciau , pe curind !

Dumitru Cristian 08-03-09 17:21

Jante nu genti:rolleyes2

lucianoss 20-03-09 13:43

Salut la toata lumea purtatoare de Nubira. Am o mare nelamunire si vreau sa aud si parerea voastra .Vreau un GPL pe Nubira mea.Problema este ca unii spun ca cea secventiala este mult mai performanta si nu exista nici o problema in mersul masinii,altii spun ca dimpotriva nu se potriveste cu Nubira deoarece la revenire ( adica cand se scoate din viteza si revine la relanti) se poate ca motorul sa moara.Am vorbit pe la diverse firme din toata tara ( de pe net ) si am ramas in aer.Va rog daca sunteti purtatori de GPL pe Nubira dati-mi si mie relatii despre consum ,putere si eventuale defrecte.Cei care spun ca este foarte buna secventiala in special TOMASETO spun ca ceilati nu stiu sa instaleze cum trebuie softul si sa faca reglajele asa cum trebuie.Cei care m-au convins aproape in totalitate sunt cei dela EKO KRAFT DEVA.Stiti ceva despre ei ?
Va multumesc si va astept cu lamuriri.

renatremo 20-03-09 18:19

Salut! Trebuie sa iti pui o intrebare... Se merita investitia? Fa un calcul in cat timp iti recuperezi tu investitia in instalatia de gaz... Eu mi-am pus instalatie de gpl pe nubira acum 3 ani si imi blestem ziua in care am avut incredere in firma Renofranci din Constanta. Nu le fac reclama ci dimpotriva... sa nu va bata capul sa dati pe acolo... Eu am investit in 2 instalatii de gaz ce m-au ajuns la suma de 4000 ron... Suma pe care nu cred ca am recuperat-o... Dar mi-am distrus motorul care m-a costat 4000ron... Si acum plang cand imi amintesc cum mergea fara gaz... Torcea ca o pisica... Daca instalatia este montata de un expert, atunci merita... si in Romania exista un singur om, nu ii fac reclama, il cunosc personal si este un tip super... Locuieste in Ramnicu Valcea si te poate ajuta... Restul detaliilor ti le voi da pe pm... In acest moment daca as fi in locul tau mi-as investii banii in piese de motor, in aditivi buni pentru ulei si benzina cat mai buna... Nubira mea consuma cam 10% media, dar pe A2 sub 170 nu merg, demaraje si accelerari la 5500rot... cam asta e stilul meu de mers... si sunt multumit de consum... pentru serviciu mi-am luat un matiz pe gpl din fabrica de care sunt multumit, si am combinat si utilul cu placutul... Asa ca gandeste-te bine la decizia pe care o vei lua, si alegeti bine montatorul ca marea majoritate isi bat joc de masina si motorul tau... Ai mare grija... Cu respect ...

bogdanel pbr 06-06-09 10:12

sal am si eu o problema am cumparat acum cateva zile o nubira din '99 si nu scrie in niciun act ce norma de poluare este,este vreo posibilitate ca masina sa fie non-euro?multumesc f mult

dani3lll 06-06-09 18:06

Quote:

Originally Posted by bogdanel pbr (Post 2385531)
sal am si eu o problema am cumparat acum cateva zile o nubira din '99 si nu scrie in niciun act ce norma de poluare este,este vreo posibilitate ca masina sa fie non-euro?multumesc f mult

masina trebuie sa fie euro 2 din acel an 99
undeva trebuie sa scrie ;)

ki77 16-06-09 19:35

9 Attachment(s)
foarte multumit de ea ..si nu imi consuma mai mult 10 in oras la un mers normal
App, se Vinde :D

vladiopa 19-06-09 13:39

@bogdanel pbr

Salut

Din cate stiu, Nubira non euro in Romania nu s-au fabricat/vandut. Cum spunea si dani3lll, se poate sa fie euro 2. Restul ce s-au produs dupa aceea au fost euro 3 si aici s-au incurcat ca euro 4 nu au mai reusit sa faca :-P

@ki77 Frumoasa masina

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning