![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
6 Attachment(s)
Asta e a mea, am luat-o de la un baiat de pe forum, merg destul de mult pe ea, in prima saptamana am avut niste dureri infernale de spate si gat, dar acum m-am obisnuit.
Un mic incident, am intrat intr-un mic stalp si am rupt un pic pedala si am spart protectia aia de la foi. Acum o intrebare, cum fac sa imi acopar foile, ca ma tot agata la pantaloni cand merg, si e destul de enervant. Scuzati mizeria, dar iar m-a prins ploaia saptamana trecuta. |
mareo ai invatat procedura.. nebunule:))
sindrom vezi ca se gasesc aparatori pt ele... first.. dhs.. langa spitalul coltea... langa magazinul Hymalaya ... ia-o odata la plimbare cu bicla.. ca sa fii sigur ca se potrivresc.. si se rezolva.. ca banuiesc ca nu ai chef sa dai banii pe un set nou de foi:P Bft all.. asfalt uscat |
O intrebare cam cate tuburi de spray imi trebuie sa vopsesc cadru???
|
....depinde , eu am folosit 2 tuburi de 400 ml si iti ajunge si pentru eventuale retusuri dupa mici zgarieturi!
|
Quote:
Trebuie sa iti pui un grup nou de pinioane ;) |
a venit soarele ... iar se aduna lumea cu bicle :D
|
2 Attachment(s)
Mi-am mai achizitionat una!
CUBE Acid!8) |
1 Attachment(s)
Am si eu un first bike cu care fac 50-70 km zilnic.
|
Quote:
Esti cumva ciclist de meserie? Daca da...imi cer scuze si retrag cele afirmate mai sus:D |
Unde pot vopsi o bicicleta la pret acceptabil??
Salut..am o bicicleta pregatita pentru vopsit,si vopsitorul cu care am vorbim m-a lasat balta..deci unde gasesc o vopsitorie sau un vopsitor care sa vopseasca biciclete si eventual sa o si sableze inainte??Astept raspunsuri.Scuze daca nu sunt pe categoria buna pentru acest thread
|
Re: Unde pot vopsi o bicicleta la pret acceptabil??
Din cate am auzit....la vopsitorie tariful este pe piesa si depinde de preferintele tale...[ pretul nu il mai stiu exact .. insa se invartea pe la 1mil 500 - 2 milioane..] o alta alternativa ar fi sa o faci tu...cumperi fuller si dai inainte...apoi slefuiesti....cumperi si vopsea...o dai de la departare cu miscari de la stanga la dreapta..[ insa nu tine apasat prea mult pentru ca s-ar putea sa curga..] apoi dai cu lac daca vrei sa fie lucioasa...daca vrei sa fie mata numai dai..:)
Bafta:) |
De ce nu incerci sa o vopsesti tu cu spray`ul? Iese destul de ok . .
|
O cureti frumos cu smilgher si o vopsesti cu spray-ul de la o distanta mai mare cu mai multe straturi si va venii frumoasa :)
|
Iar dupa aceea, mai dai un strat sau doua de lac,tot spray si v-a fi perfecta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning