![]() |
Re: Lada vs. Dacia
se stie ca un Logan de 1.4 chel fuge de rupe asfaltu fata de un 1.4 plin de optiuni care se misca cam cu o secunda mai greu!
|
Re: Lada vs Dacia
Quote:
Te pot contrazice la demaraj dacia batea lada. Olcitu batea dacia.Sper ca sa inteles ce am vrut sa spun.Lada intradevar este un mini tanc avand in vedere ca are tabla de 1.5.... |
Zilele trecute am depasit pe sosea, in rampa, o Lada Niva 4x4 condusa de un mos de vreo 70 de ani si mergea cu ea penibil de incet, nu inteleg de ce? doar era goala, iar la depasiri in urcare se descurca f greu mosul aproape ca incurca circulatia
|
mosii se misca tot timpu penibil de incet cu orice masina ar avea pe mana! asa conduc ei... nu ai ce le face...
|
poate omul cand a dat de rampaa s-o fi crezut in offroad si cuplase reductorul :D
|
Quote:
am condus si modelul berlina 111 1.5l 16v 100 cai ,trage cam la fel cu loganu 1,6 16v |
Quote:
|
haideti sa pastram discutia strict Dacia 1310 vs Lada 1500, 2107
|
2 Attachment(s)
Ideea e ca nu gasesc nici macar un surub din Dacie care se compara cu Lada. La toate capitolele mai bun. Cel mai prolific exemplu este cu incalzirea. In dacie mori inghetat si dupa 20 km iar Lada da caldura dupa 200m! Nu mai vorbesc de motor, suspensii, frane, caroserie, tinuta de drum. Eu ma duc cu ea pe autostrada si viteza maxima legala de 130km/h(dupa GPS) e foarte lejer dar la grabeala 150-160 e la ordinea zilei. Vreau sa vad eu o Dacie 1300-1310 cand poate face treaba asta cu motorul lui si nu alte minuni. Nu inteleg rostul acestui topic dar in fine.
|
am ales Dacia pentru ca totusi a fost o masina care sia permis orice persoana sociala sa o aiba ...este marca noastra si a ajutat foarte multa lume
Lada intradevar este o marca sanatoasa ...dar Dacia inca ne reprezinta !!! votul meu !!! |
Da, e o masina nemaipomenita. Din cele 4 portiere se deschide una de afara iar restul dinauntru. Antifurt :). Pompa de frana cu un singur circuit -> daca se scurge lichidul de frana macar nu mai ai frana pe nici o osie. Genial :). Cutia de viteze zici ca e oala, cursa e infernala, trebuie sa ai bratul de 2m ca sa ajungi la toate vitezele. Masina asta e o caricatura.
Iar la cele noi adica Lada Kalina vs. Logan e cam la fel. Pozele vorbesc de la sine. http://www.ladaromania.ro/index_files/LADA.htm |
Quote:
|
parca arata mai bine Lada ca Loganu ala chel si urat...cate detalii lipsite de gust. Lada in afara de performantele tehnice, la design e oribila...in schimb Dacia 1310 sta mai bine, dar la partea tehnica cam prost...adica aceeasi 1300 cu alt look.
|
karpi- daca ai mai schimba una alta pe la cutia aia de viteze nu ar trebuii sa ai mana de 2 m si cand zic sa schimbi ceva,ma refer sa pui piese noi.
A mea este foarte precisa fara joc dinala aiurea si am si cursa scurta,dar am avut grija de cutie. Majoritatea dacilor sunt exploatate necorespunzator,pe principiul,este dacie merge cu orice parlitura de ulei,este dacie merge cu piese sh,este dacie si rezista.Benzina si cox cat de mult. In fiecare vara vezi dacii de Olt,pline de gogosari rosii si alte dinastea,atingand presurile alea pe jos si rezistau si sunt sigur ce tratament "special" le asteapta acasa... Si iti zic ca au mai evoluat 1310 fata de 1300,nu mult,dar au evoluat,nu ma refer la design. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning