![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
am uitat sa completez k eu cu supra mai putin de 8 nu am reusit sa scot pe cand cu rx-8 am reusit si 7.7. :) 7.6 cu foul :)
|
cu civic am reusit 8.4 cel mai bun timp. e tunata la maxim, am folosit gear ratio puse pe o pagina anterioara si am shot de 200. ce sa fac sa cobor timpu?
|
pai nu cred k ai mai putea cu mult sa cobori timpu .. gandestete k are motor de 2litri :).. si chestia asta difer de calcluator si de net ... k eu la calc meu scot un timp si la alt calc pot sa scot mai mutl sau mai putin .. ai putea sa mai umplu la ratios. sa le mai micsorezi pe toate.. cu 10..adica sa apesi o data sageata in jos... cred k intelegi tu :)
|
ok. o sa incerc asa
|
cine imi da si mie va rog niste rapoarte pt supra la magic box...????
|
Am trimis CH!!! Mai intrati sa verificati daca treb sa faceti vreo cursa ;) BAfta
|
bmw_fear vezi k in urma cu cateva pagini este un text cu rapoarte pentru toate masinile;)
danezule daca imi ajuta dumnezeu si nu da ala decline castig si eu un pink slip :) ...... si revin in mare forta :) |
vai de mine nu pot sa cred :(( cred k am sa pierd un dodge viper :(( .. am dat lu unu pink slip si am facut foul .... daca da decline nu mai dau in viata mea pink la nimeni:)))
|
Quote:
Quote:
Cu rapoartele puse cu cateva pagini mai sus am scos min 8.26...iar cu rapoartele mele proprii scot 8.28-8.3 constant si recordul e 8.22...tineti minte ca civicul poate 8.17 |
cu tine m-am dat bogdanNz. o sa mai exersez poate scot sub 8.4
|
Am trimis iar Ch!!! Bafta...
|
Quote:
|
ce sa aleg intre rx8 --- evo --- ford svt cobra
|
dintre toate rx-8 e cea mai rapida.
|
am cumparat-o si mai am de pus pe ea doar forced induction. ce e mai bun supercharger sau turbo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning