![]() |
Re: Masini tari in IASI
azi am avut si eu ocazia sa vad masinuta asta, frumoasa rau,
|
Despre Aston Martinul din Iasi pot sa va spun ca are 6000 cm3, 1800kg, 450 cai, 12 cilindri, 570Nm cuplul si motorul se aude frumos tare...
|
2 Attachment(s)
apropo .... de Aston Martin DB 9, omu mai are in curte un Bentley si un Land Rover super personalizat
|
3 Attachment(s)
O alta masina care cred eu ca-si merita locul pe aici este un nissan 350Z, editie aniversara pentru implinirea a 5o de ani de la nasterea companiei, in doar 350 de bucati in toata lumea, avand cateva carateristici tehnice aparte fata de versiunea stock si ceva modificari estetice.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Limuzina! Taci naibii din gura!!! CLS si cu Lexusu sunt ale patronului de la agentie! Dodge Viper este tot al lui si il tine in garaj! Este o masina in editie limitata! Taci naibii ca ma enervezi!
|
:lol: ce discutie interesanta :D macar daca lasai postu' sa ai cu cine te certa :))
pff.. :lol: |
Quote:
|
Sa inteleg ca tu daca ai avea Dodge Viper l-ai lasa parcat in strada sa o zgarie toti prostii :)) Esti bun ma !
Unde te arunci sa schimbi o vorba cu copii de 13 ani |
Quote:
|
Quote:
Nu e asa de greu..crede-ma.. Pune un semn de punctuatie.. o virgula, ceva! sa se poata citi.. Nu ti-am sters ce ai scris , ca sa vada si NBA.. dar alege : - ori esti la subiect si scrii corect; - ori scrii aiurea ca de obicei si totul va fi sters. Alege! |
Quote:
|
Omul a fost banat pentru o perioada pe acest forum. A primit avertismente in privat cat si cartonase rosii...Nu stiu ce sa ii mai fac!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning