![]() |
7 Attachment(s)
accidentu de sambata de la somesu
|
in afara de ca-i cusut la ureche unde s-o taiat de la geam si un ochi l-o avut umflat ca o dat cu capu de geamu lateral, in rest ii sanatos tun, azi dezmembra masina, si vine piesele ramase
|
ma intereseaza puntea spate! cat cere pe ea?
|
4 Attachment(s)
in fatza la adax azi pe la 17.30
stie cineva detalii? |
detalii : oboseala, neatentie la drum si gheata...si un stalp probabil :lol:
|
si de aia o luat foc? si ii lovita ciudat
|
Ieri seara pe varianta Manastur Zorilor la urcare Ursuletzu ala gri cu faruri patrate si capota prelngita peste masca a impins o masina de scoala. nu m-am oprit sa fac poze dar fata era sifonata bine.... adica farurile si capota will never be the same again :))
|
1 Attachment(s)
17 ianuarie pe undeva prin manastur nu stiu detalii un coleg mi l-a dat!
|
masini tari facute varza
7 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock:
|
9 Attachment(s)
masina lui popov dupa accidentul de la monte carlo
|
6 Attachment(s)
ieri, cand veneam de la baisoara.....a dat de un damb de zapada(ultima poza) si fiind usoara masina a zburat in shantz.....si a ajuns cu rotile in sus:| din fericire era inghetzat paraul si nimeni nu a patit nimic, si masina era doar foarte putin avariata...soferul parea chiar putin distrat :D
|
Re:
Quote:
|
misto misto, mai hai cu materiale
poate ca era ala ieri distrat da cre`ca azi o plans :cry: :cry: :cry2: :cry2: |
si ca sa vedetzi ca in romania se fura...
masina aia o stat la MONTE CARLO in rapa 2 zile timp in care oameni muncii o furat din ea scaune 3500 bucata volan trip master bord si tot ce se putea fura usor! deci traiasca romania ca la noi sigur nu venea badea gheo sa fure scaunu de curse sa si-l puna in carutza! |
1 Attachment(s)
nah...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning