![]() |
Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?
Quote:
si daca u nu ai facut-o sunt multi care au facut-o pt ca sunt oameni si cred ca si presedintele tarii daca vrea sa iasa la o friptura in oras cu prietenii lui sau cu familia nu ii interzice nimeni dreptul de a bea cat vrea el ca pana la urma e OM si el ca si noi asa ca nu va mai luati atata de marinarul betivan ca tot om e si el |
[quote=Alex_STILO;902660]
Quote:
ma faci sa rad... cred ca erai si tu ascuns pe undeva prin casa ta fiindca fata de mine, fiindca eram prea mic, tu ai avut de ales si ai ales sa te ascunzi... tu ai tupeul sa imi zici mie sa imi vad de scoala si sa VA las??? pe cine? pe tine si atat? adu-mi argumente omule... ai 25 de ani... nu imi vine sa cred ca la 25 de ani asta e gandirea ta... dar de fapt ce sa mai cred... deja tara asta se umple de indiferenti sau de prosti... tu in care categorie intri? |
BAsescu in direct la Realitatea, cine e interesat :lol:
|
Quote:
OT : PRO BASESCU |
Quote:
OFFTOPIC ( ca acum am ajuns si eu la threadul asta :oops: ) Ce ar fi sa citesti tu putina economie, si sa vezi ce a facut AMERICA pentru ROMANIA. Cati bani ne-a imprumutat Banca Mondiala pentru dezvoltarea tarii. Printre imprumuturi ar fi de amintit unul nerambursabil din in 1981 in valoare de 767,1 milioane dolari pentru dezvoltarea retelei de drumuri si pentru transportul din Romania. Deci daca nu era ''scarba'' de America, tu inca iti plimbai dacia pe un drum de tara prafuit, care il numeai sosea internationala ;) . Si sa nu mai zc de finantarea proiectului Canalului Dunare-Marea Neagra in valoare de 1750 milioane dolari, cu acoperire in devize de catre BIRD a 100 milioane dolari . Ia nu mai vorbi tu chiar asa multe aberatii comuniste , ca esti prea tanar pentru asa ceva ;) si inca ceva PRO BASSE! |
Mai prietenilor... aceasta e primul vot de cand am facut si eu 18 ani si tin neaparat sa merg ... nu sunt eu prea hotarat ce sa votez dar stiu ca vreau sa merg :))
acuma problema mea e cam asta: mie inca nu mi-a venit cartea de alegator(asa ii zice nu? ) acasa.. desi am facut 18 ani de 5 luni... am fost la poliz si o zis ca trebuie sa vina.. ca e data la politistul de sector sau ceva de gneu .. da ala o fi schiop sau drak stie.. ori cum ideea e ca am auzit ca o sa se poata vota si doar cu buletinul... e drept? pt sa ma duc sa imi exercit drepturile de cetatean major al unei tari democratice ? :)) |
Quote:
:mrgreen: |
le zice Base la toti :D
|
Quote:
si apropo de comunisti, nu sunt comunist dar in opinia mea resursele natzionale, gen: petrol, carbuni, energie, etc. ar trebui controlate de stat....pentru ca nu mi se pare normal ca o companie de stat austriaca (OMV) sa extraga petrolul din romania si sa il vanda romanilor cu pretzul care vor ei, dezvoltand astfel economia austriaca. Crezi ca asta e normal?????? era sa uit, banca mondiala nu e a americanilor, e a mea si a ta....dar hai ca deja suntem OFF TOPIC |
tind sa fiu de acord cu dogy 10 pt ca america si ue "investesc" in noi numai atata timp cat au cva de gastigat de la noi, doar atat...nu le pasa lor de romania
cat despre vot...nu te inteleg sincer! tu zici: "fuck u romania"...pana una alta aici stai, tu ti faci viitorul, alegi tot comunistii care ne au furat tara de 17 ani? daca nu ti pasa de tara ta, de ce naiba mai vi la vot? lasa i pe cei carora le pasa sa vina... |
semnatura e pusa in senul ca toti politicenii au slogane electorale foarte bine studiate, in schimb adevaratul slogan e asta, la TOTI, doar ca e scris cu alte cuvinte, si sa sti ca mie imi pasa de tzara, dar incet, incet ma scarbesc, daca dupa ce termin facultatea o sa am ocazia sa plec, nu o sa stau pe ganduri
|
foarte bine. nu te impiedica nimeni! eu una vreau sa raman in tara mea.dar n ar trebui sa te scarbeasca tara, ca ea nu are nici o vina, ar trebui sa te scarbeasca cei care fac tot posibilul sa ne manipuleze...
ce e aia sa schimbe constitutia in favoarea lor? asta inseamna ca de acum incolo cum nu le convine un presedinte il schimba?cu faza asta ne am facut (mai) de cacat in toata europa... |
contra .. si atat
|
nu ma scarbeste tara, am grsit cand m-am exprimat, romanii ma scarbesc, ne meritam conducatorii.......VOTUL UNINOMINAL o sa salveze romania, atunci cand vom putea vota fiecare deputat\senator in parte, atunci romania va avea un parlament responsabil
|
o dai la intoarsa si schimbi subiectul...pana la urma stii ce vrei? iti zic yo ca nu...mai gandeste te....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning