Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38998-mergem-referendum-pro-contra-basescu.html)

SirNenea 15-05-07 18:33

Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?

Quote:

Originally Posted by Alex_STILO (Post 902317)
Si ma crezi ca daca vine marinarul betiv de Base iti da el ce sa mananci? O sa o duci mai bine? Nu se mai fura? Crezi ca ala nu are afaceri (vezi Casuneanu, flota, inghetata, etc)?
Deja seamana a dictatura...Esti exact unu din cei enumarati mai sus. TRAIASCA tovarasu' Basescu...bravul nostru conducator. Oamenii simplii ca tine il voteaza p-asta...care se gandesc ca NU AU CE SA MANANCE...etc. DACA esti destept o duci bine si aici omule...solutia nu e sa ne conduca marinari betivi dictatori!

vad ca ai 25 ani oare de cand ai carnetul nu ai urcat niciodata baut la volan nu cu mult ci acolo o bere sau un pahar doua de vin
si daca u nu ai facut-o sunt multi care au facut-o pt ca sunt oameni si cred ca si presedintele tarii daca vrea sa iasa la o friptura in oras cu prietenii lui sau cu familia nu ii interzice nimeni dreptul de a bea cat vrea el ca pana la urma e OM si el ca si noi asa ca nu va mai luati atata de marinarul betivan ca tot om e si el

fuzzy 15-05-07 20:45

[quote=Alex_STILO;902660]
Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 902442)
@Alex_STILO: tu unde erai cand oameni mureau in Piata Revolutiei si Universitatii? Eu eram in casa ma ascundeam fiindca eram prea mic si ai mei ma protejau tocmai pentru a fi in viata azi si pentru a spune ce am spus si ce voi mai avea de spus... tu ce scuza ai?!??

Ce scuza am pentru ce? Mi se pare ca esti un copil atomic care habar n-are despre ce vorbeste. Recomand sa-ti vezi de scoala ta si sa ne lasi!

ma faci sa rad... cred ca erai si tu ascuns pe undeva prin casa ta fiindca fata de mine, fiindca eram prea mic, tu ai avut de ales si ai ales sa te ascunzi... tu ai tupeul sa imi zici mie sa imi vad de scoala si sa VA las??? pe cine? pe tine si atat? adu-mi argumente omule... ai 25 de ani... nu imi vine sa cred ca la 25 de ani asta e gandirea ta... dar de fapt ce sa mai cred... deja tara asta se umple de indiferenti sau de prosti... tu in care categorie intri?

Tataee_^ 15-05-07 20:57

BAsescu in direct la Realitatea, cine e interesat :lol:

Cosmin255 15-05-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 901901)
Pai decat tzaran prost ca Basescu .

Sincer sa fiu imi permit sa te contrazic , eu unul il vad pe Base altfel , chiar nu cred ca e un tzaran prost , ba din contra , Base e omul dracului si nimeni niciodata n-o sa il prinda cu nimic , si fazele alea cu flota....sunt praf in ochi , pentru ca din cate stiu eu semnatura lui nu se afla pe nicaieri :)....si daca era sa-l prinda cu ceva il prindeau ei pana acum...parerea mea .

OT : PRO BASESCU

-LEXION- 15-05-07 21:57

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 886485)
bah hai lasati....nu va mai uitati la americani ca la niste salvatori...eu sunt anti americani, nu suport natiunea aia formata din gunoaiele si hotii europei, puneti mana pe o carte de istoirie si o sa vedeti ca SUA s-a dezvoltat pe spatele Europei, si ca ei nu ajuta pe nimeni pri asa zisele razboaie de salvare gen bosnia sau Irak, au avut interese, pt ca unde nu au interese nu actioneaza....ii urasc pe americani pt ca isi permit sa consume cu nerusinare prin masinile lor, rezerva de combustibil a lumii,si asta pentru ca produc dolari care ajung in tarile din asia si care nu se mai intorc niciodata in sua pt a crea inflatie.....AMERICANII SUNT PENTRU MINE O BOALA PE CARE TREBUIE SA O SUFERE OMENIREA....si ma intreb pana cand

cu prima ocazie emigrez in FRANTA (una dintre tarile din europa care mai are demnitate si nu executa ordinele americanilor)

si ce face base....ii scuipa pe francezi care daca stiti putzina istorie tot timpul au fost alaturi de noi, si in momentele cand nu au putut sa ne sutina, un JEG de conducator american NE-A VANDUT LA RUSII PE UN BILETZEL DE HRATIE....

asa ca cititi putzina istorie si aflati cine au fost defapt americanii pentru noi....

OFFTOPIC ( ca acum am ajuns si eu la threadul asta :oops: )

Ce ar fi sa citesti tu putina economie, si sa vezi ce a facut AMERICA pentru ROMANIA. Cati bani ne-a imprumutat Banca Mondiala pentru dezvoltarea tarii. Printre imprumuturi ar fi de amintit unul nerambursabil din in 1981 in valoare de 767,1 milioane dolari pentru dezvoltarea retelei de drumuri si pentru transportul din Romania. Deci daca nu era ''scarba'' de America, tu inca iti plimbai dacia pe un drum de tara prafuit, care il numeai sosea internationala ;) . Si sa nu mai zc de finantarea proiectului Canalului Dunare-Marea Neagra in valoare de 1750 milioane dolari, cu acoperire in devize de catre BIRD a 100 milioane dolari . Ia nu mai vorbi tu chiar asa multe aberatii comuniste , ca esti prea tanar pentru asa ceva ;)

si inca ceva PRO BASSE!

RA_2fast4u 15-05-07 21:58

Mai prietenilor... aceasta e primul vot de cand am facut si eu 18 ani si tin neaparat sa merg ... nu sunt eu prea hotarat ce sa votez dar stiu ca vreau sa merg :))

acuma problema mea e cam asta: mie inca nu mi-a venit cartea de alegator(asa ii zice nu? ) acasa.. desi am facut 18 ani de 5 luni... am fost la poliz si o zis ca trebuie sa vina.. ca e data la politistul de sector sau ceva de gneu .. da ala o fi schiop sau drak stie.. ori cum ideea e ca am auzit ca o sa se poata vota si doar cu buletinul... e drept? pt sa ma duc sa imi exercit drepturile de cetatean major al unei tari democratice ? :))

manolica76 15-05-07 21:59

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 903104)
BAsescu in direct la Realitatea, cine e interesat :lol:

nota 10 base...
:mrgreen:

MariusM 15-05-07 22:01

le zice Base la toti :D

dogy_10 15-05-07 22:13

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 903239)
OFFTOPIC ( ca acum am ajuns si eu la threadul asta :oops: )

Ce ar fi sa citesti tu putina economie, si sa vezi ce a facut AMERICA pentru ROMANIA. Cati bani ne-a imprumutat Banca Mondiala pentru dezvoltarea tarii. Printre imprumuturi ar fi de amintit unul nerambursabil din in 1981 in valoare de 767,1 milioane dolari pentru dezvoltarea retelei de drumuri si pentru transportul din Romania. Deci daca nu era ''scarba'' de America, tu inca iti plimbai dacia pe un drum de tara prafuit, care il numeai sosea internationala ;) . Si sa nu mai zc de finantarea proiectului Canalului Dunare-Marea Neagra in valoare de 1750 milioane dolari, cu acoperire in devize de catre BIRD a 100 milioane dolari . Ia nu mai vorbi tu chiar asa multe aberatii comuniste , ca esti prea tanar pentru asa ceva ;)

si inca ceva PRO BASSE!

daca tot sti economie, trebuie sa sti ca americanii isi permit sa produca dolari cu care investesc in est si cumpara petrol de la arabi, problema e ca acei dolari nu au acoperire, si nu se intorc niciodata la ei in tzara ca sa faca inflatzie!!! in momentul in care iranul a spus ca va trece economia pe euro, stimabilul domn BUSH a amenintzat cu invadarea iranului. Asta ti se pare corect????? mie nu

si apropo de comunisti, nu sunt comunist dar in opinia mea resursele natzionale, gen: petrol, carbuni, energie, etc. ar trebui controlate de stat....pentru ca nu mi se pare normal ca o companie de stat austriaca (OMV) sa extraga petrolul din romania si sa il vanda romanilor cu pretzul care vor ei, dezvoltand astfel economia austriaca. Crezi ca asta e normal??????

era sa uit, banca mondiala nu e a americanilor, e a mea si a ta....dar hai ca deja suntem OFF TOPIC

pheerya 15-05-07 22:24

tind sa fiu de acord cu dogy 10 pt ca america si ue "investesc" in noi numai atata timp cat au cva de gastigat de la noi, doar atat...nu le pasa lor de romania
cat despre vot...nu te inteleg sincer! tu zici: "fuck u romania"...pana una alta aici stai, tu ti faci viitorul, alegi tot comunistii care ne au furat tara de 17 ani? daca nu ti pasa de tara ta, de ce naiba mai vi la vot? lasa i pe cei carora le pasa sa vina...

dogy_10 15-05-07 22:31

semnatura e pusa in senul ca toti politicenii au slogane electorale foarte bine studiate, in schimb adevaratul slogan e asta, la TOTI, doar ca e scris cu alte cuvinte, si sa sti ca mie imi pasa de tzara, dar incet, incet ma scarbesc, daca dupa ce termin facultatea o sa am ocazia sa plec, nu o sa stau pe ganduri

pheerya 15-05-07 22:34

foarte bine. nu te impiedica nimeni! eu una vreau sa raman in tara mea.dar n ar trebui sa te scarbeasca tara, ca ea nu are nici o vina, ar trebui sa te scarbeasca cei care fac tot posibilul sa ne manipuleze...
ce e aia sa schimbe constitutia in favoarea lor? asta inseamna ca de acum incolo cum nu le convine un presedinte il schimba?cu faza asta ne am facut (mai) de cacat in toata europa...

Bogdan_ozzy 15-05-07 22:36

contra .. si atat

dogy_10 15-05-07 22:40

nu ma scarbeste tara, am grsit cand m-am exprimat, romanii ma scarbesc, ne meritam conducatorii.......VOTUL UNINOMINAL o sa salveze romania, atunci cand vom putea vota fiecare deputat\senator in parte, atunci romania va avea un parlament responsabil

pheerya 15-05-07 22:42

o dai la intoarsa si schimbi subiectul...pana la urma stii ce vrei? iti zic yo ca nu...mai gandeste te....:)

All times are GMT +2. The time now is 12:15.

- Copyright 2026 4Tuning