![]() |
Re: Espero GSI 2000 16v
Am vrut familie.
Tot asa inainte "leilor". |
salut!frumoasa masina so stapanesti sanatos
zimi si mie te rog suportul pentru servo directie care se prinde de bloc sunt de mai multe feluri(dimensiuni)?? ca daca fixez un surub celelalte 2 nu vin pe pozitie cam cu 5mm. lamureste-ma si pe mine ca atunci cand o sa merg cu ea nu o sa mai pot sa cobor de muschi ,daca nu o pun pe masina |
asta inseamna pasiune frate.
felicitari |
9 Attachment(s)
Quote:
|
pur si simplu ADOR modu in care sta toba aia :X:X
ai o masina de nota 10,felicitari! dai dovada de mult bun-gust,la mai multe! :) |
cam ai dreptate ndy....oricum la tine a iesit super frumos totul...bafta in continuare
|
7 Attachment(s)
Intre timp ... pana la lucruri mai serioase i-am luat lui Dl Espero scaune sport mai usoare si reglabile ...
|
:peace::peace::peace::peace:prea tari scoicile........de unde le-ai luat.....de pe faleza din TULCEA?:peace::peace::peace::peace:respect........ .:wave:
|
superbe scaune,felicitari pt achizitie....si bafta in continuare..
|
Quote:
|
Salut!
Mi s-a parut mie sau te-am vazut la cursele de la Tulcea? Daca da, sa stii ca eu eram ala care te-a salutat din Celica aia albastra, la intrare... Daca nu erai tu, inseamna ca am salutat pe altcineva... Cat despre scaune... da-mi te rog detalii pe privat, sunt exact ceea ce am nevoie si eu: -reglabile (acum am coupe) -albastre (exact culoarea masinii mele) -Sparco (la fel ca si cele de pe Tico, probabil usoare, sigur comode). Felicitari pentru ultima achizitie! Toate cele bune in continuare! |
frumos felicitari
cand o sa termin o sa fac si eu thread cu al meu |
:peace:Va multmesc pentru aprecieri tuturor!!!:peace:
Scaunele sant luate la mana a doua / impecabile ... astea le-am dorit din clipa in care le-am vazut si m-am asezat pe ele.:D O sa le iau centuri sport dar nu e graba... astept poate se gaseste ceva de marca si convenabil la pret... Cat de moi sant poate spune pretenul turbosixhundred :lalala:care a testat pe fundu lui mare scaunul din dreapta pana la tlcea si inapoi. Geo gza - parca tu erai cu comfortul ... sau nu imi amintesc eu bine ... ale mele sant comfortabile pentru 'niste' scaune sport sper sa iti gasesti cel putin la fel ca ale mele de moi. quick_5hifter - Dap eu eram .. rar imi struneste altcineva calutii ... Nu te-am mai vazut pe urma ai disparut in multime ... mihai L`amour - poti incepe de acum sa vedem si noi evolutia masinii.:wave: |
:wave::wave::wave:deci.......scoicile sunt foarte confortabile,senzationale si in acelasi timp,arata foarte AGRESIV......recomand cu mare caldura pachetul confort(suspensie sport+sparco),persoanelor care transporta pensionari,copii,femei gravide,etc.....satisfactie garantata
:dance::dance:vezi ca am cel mai vesel fund din brigada:dance::dance::peace: |
mihai L`amour - poti incepe de acum sa vedem si noi evolutia masinii.
in primul rand scuze ca o sa vb de masina mea pe threadul tau dar nu are rost sa deschid unul nou pt un post da vreaus a iti faci idee cam cum ar arata masina mea e cam tarzius a fac asta acum ca am schimbat cate ceva la ea si nu am poze iar pt moment o sa stagnez pana mai fac rostd e ceva bani pt planurile care le am proimit ca o sa deschid topic si pt mine atunci acum momentan am amortizoare koni de kadet arcuri powertech de 3 cm lasate da doar pe fata si sunt in cautarea perechii pt spate am schimbat buscele,pivotii capetele de bara,bieletele de directie discuri sport ate powers cu striatii etrieri sport kadet culoare schimbata din alb in verde cu negru momentan doar colant da urmeaza in vopsea masina e cea din avatar da acolo nu avea suspensia jante schimbate pe 15 mai am cateva mici rectificari si apoi o sa ma apuc de interior si motor sau sunet ramane la alegere app am vazut masina ta si la buzau si la pitesti si imi place cum trage felicitari |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning