Re: Ford Focus BN 4194
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
(Post 1447192)
Si o prezentare asa cum se cuvine la ce s-a facut la masina ;)
|
e complicat de facut o prezentare , cred ca cel care o poate face este tot alin... proiectul a inceput acum aproape un an si s'a plecat de la bara fata . Vroiam doar o bara fata , apoi ne'am gandit si la faruri , stopuri si fusta spate .
In timp au venit si pragurile . pot sa zic ca e in totalitate proiectul lui alin. Tin minte ca eram pe terasa la gatsby si a venit alin cu opelul agila , m'a chemat si mi'a aratat o bara fata intr'o revista si mi'a zis simplu : "iti place o luam , nu iti place ... o luam " si a ramas sa asteptam sa vina bara fata . Cand a venit din Germania m'a chemat la service sa imi arate fusta spate si pragurile , de care nu stiam ca le va aduce . Eu eram fixat pe bara fata si tot nu mai venea . Dupa ceva timp imi zice sa stau in centru cu el ca trebuie sa vina bara cu atlasibu' . Nu mai aveam deloc rabdare , numaram orele ca soldatii : "AMR (au mai ramas ... pt cei care nu stiu ce inseamna ) 3 ore , AMR 2 ore...etc. si a venit. M'am indragostit de ea :-)) . Tot atunci au venit si farurile ... moama... bucurie mare :lol: Trebuia sa puna toate pe masina inca din toamna dar atunci nu s'a putut si chiar dak m'am shucarit putin pe alin , l'am inteles . Intre timp am comandat de la Johnson (Cocktail Tuning) o suspensie sport de la kony - reglabila pe duritate si de la o firma din Bucuresti Jantele Wolfrace Triad cu tot cu anvelope (215/40/17) . Jantele le'am pus pe masina chiar dak alin nu era de acord. El vroia sa punem totul odata . Suspensia am tinut'o in casa chiar dak fierbeam de nerabdare sa o pun pe masina . Am ajuns la momantul culminant , se apropia 4tuning days , trebuia sa participam , si am participat . Dar putina lume stie ce inseamna sa faci o masina in 2 saptamani , si mai putina lume stie ce inseamna sa faci 4 :shock: . Am sarit peste etape ... my bad . . . revin : De vopsea m'a intrebat alin cred ca de 10 ori dak vreau si masina vopsita intr'o culoare mai speciala . de fiecare data am refuzat . pana la urma l'am sunat si i'am zis sa imi aduca doar pentru jumatate din masina . cand a plecat in germania , de plictiseala am tot vorbit la telefon si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa punem aceiasi vopsea si pe cealalta jumatate de masina . Dar cum alin nu poate decat sa duca o treaba la capat m'a "prostit" sa iau si oglinzi , si semnale clare si un eleron . Revin la 4 tuning days ... i'am dus masina lui alin in service si am constatat ca dupa 4 zile el nu facuse decat sa demonteze scaunele , oglinzile , stopurile , farurile si bara fata . deja imi luasem gandul de la prezentare dar m'a linistit tot el spunandu'mi ca este timp. Vreau sa le multumesc inca o data pe aceasta cale celor care au participat la "aranjarea " acestor masini , cei care si'au pierdut noptile in service . Cei care au stat in fata pc'ului si au tot asteptat poze dar nu au putut macar o seara sa vina la service sa dea o mana de ajutor motivand ca ei nu se pricep , le doresc sa isi tuneze masinile singurei... fara un pic de ajutor :twisted::twisted::twisted: :-))) Pun pariu ca nici ali_ump , nici Cristi_sony nici dangti nu stiau cum se matuieste o bara . Eu cu siguranta nu stiam :D . Dar cu totii am aflat :-))) . Scaunele au fost tapitate si puse niste capse...ce sa zic ...designed by Alin ... Acum 3 zile am inceput sa lucram si la sunet , am terminat subwooferul , ramane sa vedem ce facem cu mediile si inaltele . Sunt foarte multumit de ceea ce a iesit si nu ma refer doar la sunet. din partea mea , munca depusa de alin& co merita nota 10. Mai sunt multe de scris dar il las si pe alin sa mai zica si el ceva :-))
|