![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
am facut 1000 km azi am facut niste mici teste si acum tremur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dupa ce m-am linistit va scriu face 2bari in turbo la 3000 ture patineaza in a1-a in a2-a sii a 3-a ca atat i-am dat e bestie si softul este facut sa mearga 8100 ture................................ |
Dragos vreau si eu o tura cu masina.
A mea face 1 bar cu turbina de fabrica si imi pare bomba- nici nu vreau sa ma gandesc cum merga a ta. felicitari |
Quote:
|
2 bari.....atat ajunge....iai facut in cat ia suta?....
|
Quote:
|
fara cuvinte......
|
Felicitari pentru terminare rodajului.Asteptam un video cu o plecare...si daca nu are cine sa te filmeze ma ofer eu cu cea mai mare placere.Daca vrei da un PM
|
Quote:
|
Ok astept un semn de la tine.Iti las pe PM adresa de MSG
|
dar te rog sa pui filmul pe forum,...
|
Pai in nici un caz nu as fi filmat si pastrat filmul numai pentru mine :D In ziua in care voi filma va fii pus si filmul aici.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
suna foarte tare....sincer.....de curios...la 2 bai..cate ture are,am vazut ca schimbai repede...
|
super tare ...2 bari...ce ture are pana cand schimbi si are 2 bari....pun cam multe intrebari....sunt novice si asa modificari nu am vazut pe o masina....de auzit se aude dar nu asa detaliat....sa urmaresti pas cu pas....
|
Quote:
nu am lasa-to mai mult ca are doar 1000km |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning