![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
Cica face cinste cu munitzie, cate 3 bile de caciula... :twisted:
|
Quote:
|
cine-si puine masina pe post de baricade? o sa aiba o vopsea f. interesanta..
|
Daca folosim numai bile negre ma bag eu :)
|
lasa mah.. apoi mai facem noi o expozitie cu .. masini abstracte
|
phlow ... baga id`u asta in lista : golfuletz_Gti
sa vb;) |
scuze.. :P am uitat robert87ro
|
Pana la urma cum ramane cu paintball-ul? ... mergem nu mergem? .. pe mine unu nu ma prea pasioneaza decat daca jucam pe un teren sinistru:2gun: .. ceva de genu Inchisoarea Doftana undeva pe la miezul noptii :D ... unii stiu la ce ma refer:yikes: :help: :yikes:
|
la doftana e misto sa mearga doar 5 oameni .. cu un tel si o camera de filmat.. ai vazut ca in multi.. nu are farmec..zici ca e greadinita..
|
Quote:
|
mah.. singura senzatie a fost ca nu ii cunosteam pe toti.. si ma gandeam 2 ori inainte sa ii las sa se apropie :P anyway..sambata cred ca e mai bine decat vineri ;;)
|
si pe mine ma pasarit o ciriputza k blondu ar face cinste :D:D>:) la multi ani !
|
lasati mah pasaricile. .si lasati baiatul.. ar trebui sa puneti mana de la mana sa ii umpleti voi pusca.. doar e ziua lui :P
|
-Juniorii.....hai cu organizarea .....pac-pac , bauta sau footbal?? hai baietii hotarati-va......nu stam degeaba in weekend......activitate......
|
Haideti hotarati-va mergem sau nu mergem??kiar nua re nimeni chef de un pac-pac? haideti ku tupeu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning