![]() |
2 Attachment(s)
4 persoane + bagaje. Oricum ceva n-a fost in regula...Sper sa se rezolve :?
Pentru cine spunea ca o masina incarcata nu prinde aceeasi viteza cu o masina goala...teapa...a mea s-a comportat la fel. Singura diferenta este timpul in care ajunge la aceeasi viteza :wink: |
1 Attachment(s)
clk 270 cdi a lui fratimiu : mai mergea da nu mai avea unde :)
|
ESpinoza ... am vazut de 1-2-3-4 mai in Neptun un CLK da nu stiu daca era 270 .. in fine ... super preparat , prize pe capota , eleroane , praguri , spoilere , dvd-uri inauntru , etc , cu Nr de BT ...
I-a zi ...Cunosti ??? |
100 de kmh pe camp cu Opel Ascona C 1.6 :?
Si apropo, topicul este \"Vit max in masina in masina PERSONALA\", nu in masina lui Cata sau in troleibus pe randul 6 la geam :evil: |
Nova 1,6i-160km/h
Mazda 323 1,5-170km/h |
140 in a cincea 4000ture !Nu va speriatzi chiar e Dacie:))
|
salutare...
sunt mai nou intre voi, da' citesc forumu' de ceva timp... ca sa raman pe topic, pot sa spun ca topu' meu a fost pe la 260 si ceva cu S6 din 98 (eu am condus, dar nu era personala, ci era a unui prieten :) ...iar viteza am atins-o pe Buc-Cernavoda....oricum e o sosea de kko... :cry: :cry: ) in cea personala...vreo 200 si putin (o Lancia Delta din 94...care sper ca o sa devina HF f curand... :twisted: ) in rest...burn baybe, burn tot w/e... :pistoles: :D |
ma.. faza e ca am avut o carutza :D din 2003 dar nu imi convenea sa zis sa ma dau cu ea ca nu haleste ca la voi 13 14 :D halea doar 27 :) era o amaraciune de JEEP Grand Cherokee cand o sa imi iau una mai mika de V12 poate atunci o sa vin sa ma dau shi eu la curse \"Ilegale\"
|
1 Attachment(s)
Ehh...fusei si eu la mare si ma intorsei in goana...mare...cu inca 3 pers +bagaje, 1.4 16v...ehhh :P :P :P :lol:
|
144km/h cu dacia 1310 acul arta mai mult vreo 150 si un pic dar in talon scrie ca viteza maxima e 144 deci banuiesc ca eu atata aveam, pt ca eram la vale si timp de 10 secunde nu a vrut sa mai creasca viteza, apoi a trebui sa franez sa nu decolez de pe sosea....
ps: am atins 140 km/h (dupa CUM INDIca vitezometrul meu) in linie dreapta fara ajutorul vantului sau a fortzei de gravitatie :D |
dak tot a venit vorba de dacii si vitezele lor :lol: cred k am atins si eu viteza maxima la supernova mea, adik 160 km/h (reali) cat zice in talon.. pe vitezometru aveam 174 km/h si din cate am auzit ar exista o eroare de aprox. 8% so.. cam asta a fost.. aa, bineinteles pe buc-pitesti s-a intamplat :wink:
|
3 Attachment(s)
ete am venit si eu de la mare. pe autostrada a2 :) priviti instantaneele. mergea si mai mult dar am jantele pe fatza super ovale si nu prea puteam sa tzin volanu :D
|
Re:
Quote:
hondare in MM :P :P , lasa ca e bine , cu carfolio ... macar omu` justifica cu ceva ...nu doar vorbe....anyway... eu te cred :P ... cum face si alexius.. ce rost avea sa truchezi poza.. in plm.. ce rost mai are .. |||marfa e cand da \"nebunu\"----->>>\" ala pe care-l duce capu`o sa isi dea seama despre cine e vb\" 170 prin aglomeratie .... si sa mai si filmezi.... sa ai autobuzu in fatza.... si prin dreapta bordura... si ... exact atat loc cat sa treci... faina senzatie... |
fratzilor.. am depasit bariera de 110 :P azi am fsot la bucuresti cu un prieten, care avea un ASTRA 1.6l pus pe gaz.. la dus mi-a dat-o mie pe DN1 si m-a lasat sa-i dau cat poate duce.. pentru prima data am ajuns la 165 km/h .. am fost la blana.. interesant.. pana in 140 aveam acelasi simtzamant ca si cu Dacia mea pe la 90.. dar cum am trecut de 145 deja se simtzea viteza.. o fost super.. abia astep sa ma mai duc.. ;)
|
io am fript solenza .. la 200 in vale ... a 4`a la 5000 de rot/ min ai 160 :) .... cu a 5`a se mai duce putin :D .. da imi era mie frica :D :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning