![]() |
Re: CLUB OPEL
|
Buna am vazut acum si eu clubul OPEL si as dori sa aud si eu niste pareri despre Opel Omega 2.5 TD 137CP motorizare BMW pt ca eu sunt super multumit de el !!! Niste idei daca se poate... Multumesc !!!
|
|
2 Attachment(s)
opal kadett gsi
|
salutare...
pareri sau sfaturi pentru un opel astra g 1,7 cdti? se merita sau nu? sunt in dilema daca sa fie noua masina sau un pic rulata...am gasit una la 30 000... ma intereseaza daca pretul reviziilor e f mare...sau daca sunt fiabile...sau nujt,orice plus sau minus. astept pareri pls :) |
salut
scuze ca ma bag si io paici:) doar vreau sa anumt admiratori de marca OPEL ca anul viitor premiul cel mare il va lua un OPEL,care model? il veti vedea la 4tuning day. pa baieti |
Salut! Am si eu o intrebare.. unde pot gasi o carte de service pt un opel commodore c 2.5s :shock:
|
Quote:
e al tau?? Quote:
|
Am si eu o intrebare..Opel Vectra B din 96'-97' cu motor de 1,6-1,8 eco-tec are sau nu are euro 3..pe mobile.de toti zic ca are euro 3 dar in romania cica nu e recunoscut ca avand euro 3 ... are cineva Vectra B si imi poate zice sigur daca are sau nu euro 3 ? merci anticipat
|
astra G...am 3 masini la dezmambrari momentan si o sa aduc cate una in fiecare saptamana...stii de ce...pt ca se strica tot la ea...e o masina care consuma putin si iti faci treaba cu ea dar se strica tot la ea!
|
care se pricepe la opel vectra? am si eu o intrebare...bagatzi idu lucian_lcm multumesc
|
pai zi ce si cum aici ca e mai usor sa primesti un raspuns. nu trebuie neaparat sa te pricepi la vectra, trebuie sa te pricepi la opel in general. depin de ce intrebare ai
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Haideti sa va arat si eu ce posed. O mai am postata pe aici dar ca sa nu stati sa va plimbati o pun si aici. Astra G Coupe Motor de 1.4, 16V Anul: 2002 - inregistrat in 2003 Cutie: automata |
cine are schema sigurantelor la opel ascona c ...va rog sau cine ma poate ajuta cu faptul ca nu mai imi merge ventilatorul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning