![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Quote:
|
astept sa puneti pozele de la tuning days ca si eu am vrut sa vin dar sa bagat un dobitoc in mine acum o sapt si nu mai am cu ce veni!!!
|
daca a filmat cineva de sus de pe metro cand m-am invartit eu il rog sa puna filmul aici ca sa il iau si eu.mercic
|
felicitari tuturor....
mai ales celor..care si-au scos masiniile din salon s au iesit cu el sa se invarta ! respect... cu bine cu rau..a iesit frumos... |
pozele shi filmele au fost prea taaaaaaaaaaaari. leam vazut pe toate. imi pare rau de ursuletu alb. pacat ca sa intamplat asha. oricum, a fost un show pe cinste. :D :D :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat de idiotii care radeau de se cacau pe ei cand incepuse stingerea Msk-ului ..ar trebuii interzisi !!! trebuie sa fii un idiot sa te bucuri cand vezi asa ceva..showul invers proportional cu prostia acelora...va rog daca cititi ...nu mai veniti..si stati cat mai departe..de asemenea evenimente
|
2 Attachment(s)
un mic filmuletz si o poza de la inceput
doar atata am |
5 Attachment(s)
pacat k ursu ala 4 x 4 nu a putut sa rupa aderentza ... pacat de Ursul polar msk :) care era alb dupa ce l-au " vopsit " baietzii cu stingatoarele ... si bravo .. un show p cinste .. aveam cauciuc pe fatza ... pe haine dar a meritat ... mirosul de burnout / cauciuc maltratat a fost incomparabil .. miroase mai bine k orice parfum de firma bravo baietzi
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
la un moment dat a facut si ursu ala 4x4 ceva;)
|
Quote:
|
eu stateam..chiar langa unde era MSK cand incercau sa stinga focul....nici nu stiam cand sa ne indepartam..cand sa ne apropiem....
felicitari lu Florica pentru curajul pe care l-a dovedit acolo ! si restul baietiilor care au ajutat sa stinga focul... |
la multi (B)ani FLORICA si tot ce iti doresti tu si sarumana ca l-ai stins pe FRAm ala mic ce sa aprins la MSk a fost antifonul pt ca era nou si a avut de suferit instalatia electrica a masinii si a motorului + mocheta din interior in rest nimic grav asta este se intampla iar pt cei care zic ca nu am stiut sa-i dau sau ca nu am schimbat vitezele....respect am de comentat doar ca : cand am inceput sa o tin pe loc si nu am mai miscat-o nu am mai facut asta pt ca se termina benzina becul statea stins dar nu mai tragea pompa cum trebuia in timp ce o invarteam si dasta am preferat sa o tin pe loc pt ca nu avea rost sa o plimb aiurea cand trebuia sa o omor defapt iar cu viteza 1 am nu am dat decat la incalzire in rest numai cu 2 de cand am intrat pana am iesit oricum si cu 3 ,4,5....10 esapamentul tot se incalzeste in momentelea alea cand esti adrenalinizat :) nu te mai gandesti decat la show ...daca spargeam motorul cred ca nu avea nimeni nimic de zis dar asa e la noi ...inca odata la multi ani FLORICA si imi asum orice responsabilitate pt ce s-a intamplat nu vreau sa se strice si acolo '(din cauza mea) cum s-a stricat in alte locatii ex le-ai dat tu!!! bafta si ne vedem data viitoare daca voi mai fi primit!!! Iar pt cei care nu aveau nimic de facut decat sa rada de necazul altuia nu am nimic de zis pt ca NU se merita !!!
P.S. multumesc tuturor care au ajutat la stingera masinii pe unii nici nu ii cunosc oricum le multumesc pt sprijin si curaj!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning