Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

danutSZY 14-06-07 00:22

Re: tot eu dar cu alta dacie :P

scuze dar tu ai probleme mari de tot.......ce dracu de faţă de uşă e aia........tu chiar nu-ţi dai seama ce faci.......mai bine ia o căruţă şi tuneazo pe aia decāt o maşină.......pe bune dar om mai penibil ca tine nu am mai văzut........cred ca vezi şi tu bine că majoritatea rād de tine.......mai bine dacă vrei să faci ceva fă, dar nu-ţi mai arăta ideeile aşa zise geniale şi inovatoare pe site........mi-e milă de tine!!!!!!!!

giubau_v8 14-06-07 00:49

arata ca un bustean decorativ pentru gradina momentan

r3sp3c7 14-06-07 12:59

giubanu....ai dreptate"momentan"...mi-am luat fibra+intaritor+stratinat shi o sa vina facute din nou fetzele de ushi ;)

Donnyro 14-06-07 13:11

La cat de mare ai facut cotiera de pe panou nu te loveste in coaste cand inchizi usa?Daca te lovesti cu "busteanul"de cateva ori ajungi la urgenta.:-P

r3sp3c7 14-06-07 13:16

:)) nu-tzi fa probleme ca nivci macar nu ma atinge :D

Vlad_BMW 14-06-07 22:21

baieti ce aveti cu omu ? bv omule nu te lua dupa toti nestiutori care au dat din gresala peste acest forum..

r3sp3c7 14-06-07 23:05

ms ms ...principal ii ca mie sa-mi placa...io am postat aici pt sfaturi...nu pt batjocora...dar daca atata stiu astia...asta este..fac pariu...ca multzi care or postat aici...nu au nici permis...shi nici mashina ...asa ca jet...BAGATORI DE SEAMA

tudo 14-06-07 23:44

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 949304)
ms ms ...principal ii ca mie sa-mi placa...io am postat aici pt sfaturi...nu pt batjocora...dar daca atata stiu astia...asta este..fac pariu...ca multzi care or postat aici...nu au nici permis...shi nici mashina ...asa ca jet...BAGATORI DE SEAMA

ei or fi cum or fi... dar tu de ce te ataci atat?
decat sa intri in replici cu ceilalti mai bine faci ceva frumos si asa o sa le demonstrezi ca nu meriti "batjocora"...

r3sp3c7 15-06-07 10:31

tudo ms pt sfat..o s aincerc sa fac ce ai spus tu :D

mihai.ghetto 15-06-07 11:31

pai ti s-au dat deja sfaturi, sa faci masina simpla, sa n-o incarci si sa mergi pe cat posibil pe look-ul original... tu ai luat-o pe aratura si acum lumea face misto, eu nu vad nimic gresit in asta.
oricum vorba unui prieten... nu trebuie toti sa aiba masini marfa :ballbounc

ps: eu n-am permis si masina, poti sa ma ignori

quze 15-06-07 18:36

Nici el nu are masina .... ma rog daca la cotetu ala ii zice masina pm , e treaba lui .... mai pune poze sa am si eu ce sa pun la kitch tuning =))

mihai.ghetto 15-06-07 19:21

quze, nu te mai baga ca nici tu n-ai carnet recunoaste :D

quze 15-06-07 19:38

Da ma da eu am bicla` ... tu n-ai nici daia !

r3sp3c7 15-06-07 21:36

bene quze...bene ca faci PL mare aici.......bag pl in totzi cei care ma badjocoresk.........io o sa postez aici doar pt oamenii care imi acorda atntzie shi respect....asa ca larevedere

r3sp3c7 15-06-07 21:37

shi eu ii respect pe cei care ma respecta

All times are GMT +2. The time now is 14:21.

- Copyright 2026 4Tuning