![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
scuze dar tu ai probleme mari de tot.......ce dracu de faţă de uşă e aia........tu chiar nu-ţi dai seama ce faci.......mai bine ia o căruţă şi tuneazo pe aia decāt o maşină.......pe bune dar om mai penibil ca tine nu am mai văzut........cred ca vezi şi tu bine că majoritatea rād de tine.......mai bine dacă vrei să faci ceva fă, dar nu-ţi mai arăta ideeile aşa zise geniale şi inovatoare pe site........mi-e milă de tine!!!!!!!!
|
arata ca un bustean decorativ pentru gradina momentan
|
giubanu....ai dreptate"momentan"...mi-am luat fibra+intaritor+stratinat shi o sa vina facute din nou fetzele de ushi ;)
|
La cat de mare ai facut cotiera de pe panou nu te loveste in coaste cand inchizi usa?Daca te lovesti cu "busteanul"de cateva ori ajungi la urgenta.:-P
|
:)) nu-tzi fa probleme ca nivci macar nu ma atinge :D
|
baieti ce aveti cu omu ? bv omule nu te lua dupa toti nestiutori care au dat din gresala peste acest forum..
|
ms ms ...principal ii ca mie sa-mi placa...io am postat aici pt sfaturi...nu pt batjocora...dar daca atata stiu astia...asta este..fac pariu...ca multzi care or postat aici...nu au nici permis...shi nici mashina ...asa ca jet...BAGATORI DE SEAMA
|
Quote:
decat sa intri in replici cu ceilalti mai bine faci ceva frumos si asa o sa le demonstrezi ca nu meriti "batjocora"... |
tudo ms pt sfat..o s aincerc sa fac ce ai spus tu :D
|
pai ti s-au dat deja sfaturi, sa faci masina simpla, sa n-o incarci si sa mergi pe cat posibil pe look-ul original... tu ai luat-o pe aratura si acum lumea face misto, eu nu vad nimic gresit in asta.
oricum vorba unui prieten... nu trebuie toti sa aiba masini marfa :ballbounc ps: eu n-am permis si masina, poti sa ma ignori |
Nici el nu are masina .... ma rog daca la cotetu ala ii zice masina pm , e treaba lui .... mai pune poze sa am si eu ce sa pun la kitch tuning =))
|
quze, nu te mai baga ca nici tu n-ai carnet recunoaste :D
|
Da ma da eu am bicla` ... tu n-ai nici daia !
|
bene quze...bene ca faci PL mare aici.......bag pl in totzi cei care ma badjocoresk.........io o sa postez aici doar pt oamenii care imi acorda atntzie shi respect....asa ca larevedere
|
shi eu ii respect pe cei care ma respecta
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning