Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   MERITA UN TUNING PE DAEWOO!?! (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/363-merita-tuning-daewoo.html)

LEXUS 25-09-05 23:08

daca vrei la noi sigur nu....era intr-un timp prin buc unul cu o culoare d sobolan..si-un kit de F22..dar...totusi cred c-a fost saltat d politie pt trafic interzis p sosele la cum arata...nu ti-ai fi dorit sa-l vezi crede-ma;)

quick_5hifter 26-09-05 02:00

bai ma doare capu cand citesc asa ceva: \"cielo tot cielo ramane...\", \"nu se merita sa tunezi matiz, tico\", \"numai pentru fanii daewoo\" si alte tampenii debitate doar ca sa nu fie liniste si pace
1) cielo tot cielo ramane, dacia tot dacie, tico tot tico, bmw tot bmw...da' care-i problema cu cielo? sau cu tico? e vorba de clase de masini, tico nu se compara cu audi a6, se compara cu fiat seicento, renault twingo, vw lupo etc...
2) daca omu are matiz si nu-si permite alta masina, vreti voi neaparat sa modifice mertzanu lu vecinu?
3) exista macar un singur user pe forum care sa sustina ca este fan daewoo? mira-m-as...eu cred ca fiecare si-a luat masina impins de unele circumstante, cum ar fi: \"am 4000 euro, vreau masina second hand bunicica, am gasit un cielo...\" sau: \"vreau o masina ieftina, care sa consume putin si sa ma pot misca de colo-colo prin oras - imi iau un tico\" sau: \"vreau o masina impunatoare, cat de cat puternica, dar care sa nu sara calu la pret...leganza\" - vorbim despre fani cand vorbim despre bmw, mercedes...
ps: nu mai puneti poze de prost gust luate din alta parte..cielo ala verde are spoiler misto pe fatza, dar arata ca un old-man's-ass cu balariile alea albastre la interior, matizurile alea or fi spectaculoase, da nu neaparat si de bun gust...
ps2: nubira aia de bucuresti arata bine, degeaba ati sarit toti pe omu ala...rieger nu face spoilere pt daewoo
ps3: inainte sa va dati cu parerea, analizati o nubira stock si una tunata (de exemplu, nu neaparat nubira)
ps4: scria cineva de un cielo tunat din constanta...sper ca te referi la cielo ala bej metal, ala arata chiar frumos, nu prea ai ce sa-i reprosezi...cand il prind pe strada ii trag poza

quick_5hifter 26-09-05 02:19

6 Attachment(s)
ete poze, sa nu va mai plangeti

sex99 26-09-05 14:44

frate dar cu espero nu are nimeni poze am cautat de nu mai pot cine are il rog sa puna si el

topser 26-09-05 17:39

9 Attachment(s)
Ia uite...cate am ;)

topser 26-09-05 17:42

9 Attachment(s)
altele...

topser 26-09-05 17:45

7 Attachment(s)
ultimelee ...

quick_5hifter 26-09-05 18:45

:lol: :lol: :lol:
topser, fii serios, tu chiar il iei in seama? crezi ca il lasa taica-su sa faca ceva la masina? degeaba ii pui poze, daca nu are inspiratie n-are rost sa faca tuning

sex99 26-09-05 19:12

quick_5hifter daca nu te lasa pe tine asta nu inseamna ca nu-i lasa si pe altii si in primul rand e masina mea cumparata de mine daca tot te bagi singur in seama!!!!!

sex99 26-09-05 19:16

mersi topser la sai pe alti el nici macar nu are masina si vb!!!! in max 3-4 luni e gata si o sa vedeti si voi !!!

quick_5hifter 27-09-05 00:31

mda, am mai citit eu pe-aici ce au scris si alti MINORI, cum ar fi cel cu oltcit turbo si multe alte modificari cand el avea doar o capota de fibra, si aia facuta ca dreq...
am masina, chiar 3, o dacie, un tico si un hyundai getz, pentru tico am platit eu mai mult de jumate din bani pentru ca am muncit, ceea ce nu se poate spune despre tine (minorii sub 16 ani n-au voie sa munceasca dpdv legal, si nu vad cum ai muncit tu un an de zile ca sa-ti iei espero...nu te crede nici dreq pana nu pui poza cu talonu' si cu buletinu'); nu mai minti lumea aiurea ca nu cade nimeni pe spate ca ai tu espero, desi n-ai permis. uita-te mai bine la varsta mea si a ta si dup'aia comentezi! si in plus, nu cred ca ma primeau in midnight racers daca n-aveam masina si permis!
\"in maxim 3-4 luni e gata\" - ce sa fie gata mah? masina \"ta\"? tu habar n-ai ce sa-i modifici si te spargi in figuri pe-aici ca o termini in 3-4 luni?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
habar n-ai cat dureaza sa modifici o masina; nu-i cum crezi tu, ca la nfs, intre 2 curse mai pui un spoiler, un turbo :lol: :lol: :lol:

sex99 27-09-05 15:01

frate si spre informarea ta am luat carnetul de 3 luni !!!!! eu am vb cu cei de la street car racing si au spus ca in max 3-4-5 luni e gata dar de ce sa ti spun tie vad ca esti numai cu cearta !!!! cu ce te deranjeaza pe tine ca imi fac eu masina si daca e a mea ???

shadow 27-09-05 15:40

Quote:

Originally Posted by \"sex99\"
frate si spre informarea ta am luat carnetul de 3 luni !!!!! eu am vb cu cei de la street car racing si au spus ca in max 3-4-5 luni e gata dar de ce sa ti spun tie vad ca esti numai cu cearta !!!! cu ce te deranjeaza pe tine ca imi fac eu masina si daca e a mea ???

Fara nici o suparare, dar este destul de clar ca minti undeva!!!
sex99
Stage 3
Zodiac:
Usergroups: None

Ori ai mintit la profil, ori minti ca ti-ai luat carnetul!!!
Si sa stii ca nu se compara cand te duci si iti lasi masina undeva si ti-o iei gata facut si este altceva cand te gandesti singur cum ai vrea masina si dupa aia te duci la unii care se ocupa discutii si cu ei le explici ce vrei (preferabil ceva mai deosebit, nu ce vezi pe la toti)!!!

D_M_X 27-09-05 17:27

va rog sa nu va mai certati .Punetzi poze cu masini daewoo modificate si cat mai multe din ro daca se poate.

quick_5hifter 27-09-05 18:34

3 Attachment(s)
gata, io am terminat cu cearta, shadow a pus punctul pe i si eu consider ca-mi pierd timpul...de fapt userul \"sex99\" spune cam totul, nu mai e nevoie de catalogari (ia-ti frate masina \"ta\" si fa-ti-o ferrari, dar hotaraste-te, ori o faci in 3-4 luni ori ceri poze pe 3-4 topicuri diferite)
back on topic:

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning