Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

ADDOstreet_racer 19-12-09 17:23

Re: Lucrarile mele - ADDOstreet_racer

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2905889)
mai pune foto din timpul progresului sa intelegem mai bine daca vrei bineinteles....bafta in continuare

Ok ...o sa mai pun vezi ca daca mai cauti pe aici pe topic s-ar putea sa mai vezi desene cu felul in care evoluez cu desenul ...depinde am avut spre exemplu si desene la care am inceput de jos in sus .....nu stiu fac cum imi vine ....

ADDOstreet_racer 20-12-09 16:22

5 Attachment(s)
Uite cam asa lucrez eu pe sectiuni .....Am pus aici toate etapele ca sa intelegeti ....

Continuii postarea modului in care desenez ....bineinteles intre aceste etape sunt si multe corecturi , stersaturi , etc ....

denees 29-12-09 22:11

Re: Desenele mele - ADDOstreet_racer

e gata desenul? :)

ADDOstreet_racer 19-01-10 14:20

2 Attachment(s)
Revin dupa ceva timp ...din pacate nu am avut timp cu desenu si am cam dat chix ....da asta e numai stau sa il corectez acum ....

Evoluzione 19-01-10 19:09

Mie imi place foarte mult, felicitari :clap:

HoricutzWSR 20-01-10 12:09

io personal nu vad nici o greseala...unul dintre cele mai bune desene postate pe aici, dupa parerea mea...

felicitari

no limits design 20-01-10 13:53

foarte frumos lambo....felicitari

Ace Axel 20-01-10 19:47

3 Attachment(s)
Din nefericire eu sunt mai carcotas, iar opinia mea este urmatoarea :

mba 20-01-10 20:17

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 2997400)

mai dar rau mai esti:))) unde vad ace axel inseamna ca cineva copiaza :))
de la tine cand mai vedem niste desene??? ca bmw a fost o surpriza tare neplacuta :(

addo.. ce pot sa zic ... o hasura apropae de perfectiune

EaRL 20-01-10 21:17

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 2908458)
Uite cam asa lucrez eu pe sectiuni .....Am pus aici toate etapele ca sa intelegeti ....

Continuii postarea modului in care desenez ....bineinteles intre aceste etape sunt si multe corecturi , stersaturi , etc ....

E fantastic...cat timp trebuie pentru un desen?(cred ca mult)..

ADDOstreet_racer 21-01-10 11:04

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 2997400)

Pai si ce ai vrut sa arati cu asta ...ca lamborghiniu-l l-am facut dupa un wallpaper ....si nu vad ce e anormal in asta , mi-a placut si l-am desenat .....aici se posteaza numai desene cu masini din imaginatie ....am aratat progresul cum desenez pe parcursul intregii lucrari ....nu inteleg care e ideea ...ce ai vrut sa zici cu poza aia ....ca ar trebuii sa desenam numai concepte de masini inexistente ....ca nu cred ca ai fii vrut sa zici altceva , axel esti pe situ asta de mult si ai vazut cum am evoluat , da ma rog explica ce ai vrut sa demonstrezi ....

kenzor 21-01-10 18:28

eu spun ca aici,la addo nu se pune problema cu copiatul..parerea mea:)

Ace Axel 21-01-10 19:15

Ideea era ca desenul tau se potriveste PERFECT pe o imagine cu masina !
N-am cerut sa faci doar concepte de masini, dar parerea mea e ca indiferent cat de bun esti , o masina nu are cum sa iti iasa perfect !
Cat despre "evolutia" desenului, tehnica mi se pare la fel de dubioasa ca si rezultatul final.
Poate am ramas eu in urma si am devenit cinic !
Stiu evolutia ta si cred ca pana acum tiai dat seama ca nu am nimic cu nimeni, ci doar vreau sa ajut si sa mentin ordinea pe sectiune.

ADDOstreet_racer 22-01-10 14:33

Ptr mine desenul e o pasiune care imi aduce aminte de copilarie si dupa cum bine vezi si asa am foarte putin timp , postez un desen poate odata la 3-6 luni , si nu as avea motiv sa le copiez sau ce zici tu ca am facut ..... Ma rog sincer sa fiu nu prea ma intereseaza ce crezi tu , daca consideri ca am copiat imi dai ban si nu o sa mai postez lucrari aici , si asa postez rar si vad ca aici trebuie sa iti iasa cu greseli foarte mari ca sa fie bine , atunci nu stiu de ce ma mai chinui la un desen , il fac in jumatate de ora si o sa il postez asa , ca sa fie credibil ..... Ma rog cum am spus daca se considera ca e copiat nu o sa mai postez ...Oricum nu ma asteptam la idei de genu tocmai de la tine , daca erau alti mai noi poate da ......

paullardo 18-03-10 20:45

deci daca lambo nu e copiat,tot respectul frate,super ti-a iesit si rendering si umbre si tot,no coment...

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning