![]() |
Re: Lucrarile mele - ADDOstreet_racer
Quote:
|
5 Attachment(s)
Uite cam asa lucrez eu pe sectiuni .....Am pus aici toate etapele ca sa intelegeti ....
Continuii postarea modului in care desenez ....bineinteles intre aceste etape sunt si multe corecturi , stersaturi , etc .... |
Re: Desenele mele - ADDOstreet_racer
e gata desenul? :)
|
2 Attachment(s)
Revin dupa ceva timp ...din pacate nu am avut timp cu desenu si am cam dat chix ....da asta e numai stau sa il corectez acum ....
|
Mie imi place foarte mult, felicitari :clap:
|
io personal nu vad nici o greseala...unul dintre cele mai bune desene postate pe aici, dupa parerea mea...
felicitari |
foarte frumos lambo....felicitari
|
3 Attachment(s)
Din nefericire eu sunt mai carcotas, iar opinia mea este urmatoarea :
|
Quote:
de la tine cand mai vedem niste desene??? ca bmw a fost o surpriza tare neplacuta :( addo.. ce pot sa zic ... o hasura apropae de perfectiune |
Quote:
|
Quote:
|
eu spun ca aici,la addo nu se pune problema cu copiatul..parerea mea:)
|
Ideea era ca desenul tau se potriveste PERFECT pe o imagine cu masina !
N-am cerut sa faci doar concepte de masini, dar parerea mea e ca indiferent cat de bun esti , o masina nu are cum sa iti iasa perfect ! Cat despre "evolutia" desenului, tehnica mi se pare la fel de dubioasa ca si rezultatul final. Poate am ramas eu in urma si am devenit cinic ! Stiu evolutia ta si cred ca pana acum tiai dat seama ca nu am nimic cu nimeni, ci doar vreau sa ajut si sa mentin ordinea pe sectiune. |
Ptr mine desenul e o pasiune care imi aduce aminte de copilarie si dupa cum bine vezi si asa am foarte putin timp , postez un desen poate odata la 3-6 luni , si nu as avea motiv sa le copiez sau ce zici tu ca am facut ..... Ma rog sincer sa fiu nu prea ma intereseaza ce crezi tu , daca consideri ca am copiat imi dai ban si nu o sa mai postez lucrari aici , si asa postez rar si vad ca aici trebuie sa iti iasa cu greseli foarte mari ca sa fie bine , atunci nu stiu de ce ma mai chinui la un desen , il fac in jumatate de ora si o sa il postez asa , ca sa fie credibil ..... Ma rog cum am spus daca se considera ca e copiat nu o sa mai postez ...Oricum nu ma asteptam la idei de genu tocmai de la tine , daca erau alti mai noi poate da ......
|
deci daca lambo nu e copiat,tot respectul frate,super ti-a iesit si rendering si umbre si tot,no coment...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning