![]() |
Re: E36 - 316i TURBO BY TTS
6 Attachment(s)
A venit instalatia de apa-alcool am si montat pe masina , am constatat o scadere de temperatura in admisie foarte mare.
Galeria de admisie e mult mai rece ca teava dupa intercooler, si masina trage mult mai bine. Masina a primit radiator apa mare si electroventilator. Momentan am incheiat modificarile la partea de motor, sa golit si bugetul alocat. Sunt foarte multumit de ce a iesit , singurul lucru care mai doresc e un sistem ALS |
:) ehee..te-ai miscat repede.
Suntem bucurosi ca te-am putut ajuta cu electroventilatorul ;) . |
Cat ai dat pe instalatia de apa/alcool?
Se poate folosi si pe masini fara turbo? |
Quote:
Se poate folosi si la aspirat daca e cazul |
A venit si un scurt video:
ttps://www.youtube.com/watch?v=KmJfC_7rTYc |
Numa bunatati are masina asta, ai de gand anul asta sa participi la vre-un concurs de DRAG?
|
Ai facut ceva teste cu LC? Cat umfla turbina?
|
Quote:
In rest nu o sa particip la alte concursuri pentru ca e o masina de familie pe care o folosesc zilnic. miar placea sa fac si una numai pentru drag care sa fie tunat la maxim , golit, usurat, dar implica costuri prea mari pentru mine momentan. |
Quote:
Turbina pot sa zis ca e noua are 5000km si e mai mare decat 2.5 TDS. Cu turbina de 2.5TDS aveam presiune de la 1800 rot. cu asta am de la 3000. Cu launch controlul setat la 3000rot face 0.3bar pe loc. |
6 Attachment(s)
Dupa motor a venit si randul caroseriei.
schimbare praguri si retusare vopsea. |
A trebuit sa scoti mocheta interioara?
|
Quote:
|
Quote:
am avut un prieten ce a pus turbina de iveco si a tinut decat 4 liniute , intradevar era pusa pe un 2.5 12v , nu pe 1.8 ... dar totusi stau si ma intreb de ce ai investit tu suma asta in acest motor , nu o zic cu rautate chiar astept sa vad rezultatele investitiilor tale . eu unul nu vad o investitie buna in acest motor ,dar nici nu vreau sa spun "ceva jignitor" apreciez munca ta, si rabdarea de care ai dat dovada si chiar meriti sa fi urmarit cu acest topic ;) ... cand preconizezi ca vei scoate masina pentru a fi pusa in paralel cu o alta masina ? |
Quote:
Si in primul proiect am folosit turbina de diesel si am fost la doua competitii de drag unde am luat un loc 1 si un loc 2. Am mers cu masina 20000km + noul proprietar o foloseste de o jumate de an ,a fost si in germania cu masina fara probleme. Opinile difera cum tu nu vezi rostul investitiei in 1.6 1.8 eu nu vad rostul investitiei in motoarele mari care au peste 150 cai care de fabrica au cai suficienti pentru folosirea normala si zilnica pe strada. (alta poveste daca se foloseste pentru curse). Eu am obtinut exact ce am vrut; o masina cu intretinere minima(impozit, rca, consum, ectr) care e folosit zilnic si are destui cai pentru orice scop deci MULTIFUCTIONAL. Pe 18mai va fi testat ce stie http://www.autocrono.ro/competitie_1...-gheorghe.html pentru cei care nu cred locul 1 si 2 tot aici se poate verifica in arhiva rezultatele obtinute in anul trecut . |
Quote:
iar in legatura cu investitia intr-un 1.6 sau 1.8 pt un asemenea proiect nu o pot stii ! Dar eu iti spun urmatorul lucru cu 50 de milioane (am achizitionat un 2.8 +segmenti-cuzineti-etc + soft ) obtin 220 de cai si 290 cuplu nm ! Eu spun ca merita investitia ! de curiozitate (daca vrei sa spui aici e ok , daca nu prin pm ) cat ai investit pana acum sa aduci masina la acesti 145 de cai ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning