![]() |
Re: vag 2.0 tdi 140cp
Quote:
@yoda : da am fost si eu putin pe la buzau :D am auzit d-abia pe seara ca ai fost cu vlad |
a fost. si a stat cu mine si spyydy si altii.
|
Quote:
Se poate si asta. Dar cum iti explici ca masina trage mult mai grav decat un polo Gti stock??? Adica am undeva sub 8 sec el avand 8,2 0/100. Dar de curiozitate ce ai setat tu la g-tech pentru timp 0-100???? Nu cred ca tine cont daca faci 0/100 cu un avion sau cu o bicicleta. |
cu g-tech ma jucam acum 2 ani si ceva...te rog sa ma crezi ca nici meniul nu mai stiu cum arata...si da g-techul este foarte prost ca si rezultate reale...cu el poti sa vezi niste diferente clare dar nu timp reali s.a.m.d.
pai nu trebuie sa-mi explic nimic...polo gti stock e foarte slab si e normal sa-l terfelesti :) retine ce ti-am zis cu 1.9tdi 130cp vs 2.0tdi 140cp ca este foarte real...si you know...i've been there :) |
Am eu un 1.9 tdi doar cu soft dispus sa se dea cu voi. In rest masina e stock si exista fisa de dyno la aprox 170 cp.
Uite eu spre exemplu la 165 cp 360 nm si 1600 kg scot 9,2 sec. Si toate astea au fost masurate. Daca tu scoti 7 asta inseamna ca pe 400 m ar trebui sa imi dai 3 statii de autobuz. |
Ma voi sunteti mai batrani si stiti.
O sa mai fac cateva masuratori si va anunt. Desi a venit frigul si cam slabut cu aderenta. |
Quote:
|
Eu nu te-am vazut pe tine...
Ca si tu esti foarte mic. :P |
Quote:
|
Asta este o provocare? :D
|
Quote:
|
Pai nu ne-am dat decat in treptele superioare de 2 ori.
O data cu inferioara de la Polo si odata din aceeasi treapta. Cu inferioara s-a dus jumatate de masina in fata dupa care l-am depasit. De fiecare data eu am plecat din aceeasi treapta. Dar o lamurim diseara cum stam si de pe loc si te anunt. |
Quote:
Iar din mers in trepte mari e normal sa-ti traga "mult mai grav" ca ai o chestie care se cheama cuplu de doua ori mai mare :D... de pe loc probabil e doar "mai grav" :) Iar G-tech-ul intr-adevar nu da 100% exact, dar pe aceeasi masina e ok de folosit pentru masurat diferente de genu inainte si dupa, si nu si pentru a compara masini diferite... Si ca idee, ala cu care ai masurat u masoara 0-60mph. ;) |
Quote:
|
Quote:
Azi la pranz aveam cat de cat aderenta si la 7 seara am zis ca s-a stricat masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning