![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Quote:
o sa tot cheltui la banii pana intelegi ideea? singura solutie sa numai atinga DELOC este decupajul lonjeronului + bara stabi sport sau 4motion * daca pui doar bara sport va atinge in lonjeron deci una fara alta nu se poate documenteaza-te inainte sa fii tuner , bafta |
5 Attachment(s)
Ceva poze..
|
Frumos wagon-u:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte fain arata cu jantele alea, mai ales noaptea :D
|
Quote:
|
Quote:
Nu iti lua ventile cu VW,am avut si niste tarani(nu le pot spune mai frumos de atat) mi-au tras de ele,au reusit sa imi fure 1 iar la celelalte 3 le-au rupt valvele :| |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca o sa ridic masina, nu am reusit nicicum sa fac sa nu mai frece. Nicicum nu se impaca, daca pun bara de 4 motion, freaca in lonjeron nu stiu ce, cu astea, tot freaca. Si din lonjeron nu tai.
|
regleaz`o si tu cat sa fie practica si safe ... oricum vei fi mai jos decat multi :) .. cu arcuri sport sau reglabila ta-technix imi atingea si mie la fel .. si cu reglabila asta care o am acum KW, o am lasata de fata aproape maxim , mai am 5 filete pana jos si nu imi atinge deloc ... oricum e greu la noi sa fi low asa de mult pt o masina de zi cu zi ...
|
Quote:
|
eu iti spun din experienta nu din basme .. nu stiu care e explicatia dar cu kw ul asta se simte si mai bn ,sunt aproape blana jos nu imi ating planetarele de bara si nici de lonjeron.. oricum e net superioara .. ca am avut 3 tipuri de arcuri si TA reglabila dar nu se compara nimic cu ce am acum... si jantele sunt 18 cu gume 215 40 ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning