![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine ca ai scapat de jante,erau oribile mai bine cu table,cauta ceva decent daca nu ai bani de ceva frumos !
|
cred ca tu ai avut masinutze cand erai mica,nu papusi:D:D
frumoasa masina,singurul lucru care ii lipseste momentan este buza de pe bara fata. |
Quote:
|
Am luat o astra statuta in ploaie si tunata in Germania si mai mult ca sigur nimeni nu o sa imi plateasca banii pe ce are pe ea. daca esti interesata de una alta stam de vorba. O sa iti pun poze cu ea sa vezi daca iti trebuie ceva dupa ea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pentru ca am primit multe mesaje imi e mai usor sa pun aici poze, nu ma injura titularul thread-ului.Preturi nu stiu sa fac dar sunt deschis la oferte. Ceasurile nu se vand, masina are 116000 reali si e pacat de ei :) .
|
Quote:
|
sunt destule de luat la cine ii plac! faruri, bara, stopuri, evacuare, jante, oglinzi, cd-player+restu acareturiilor din spate! acum depinde ce vrea sa dea de pe ea sau daca o dezmembreaza toata!
|
Am spus clar....masina nu se dezmembreaza ci doar se dau piese de pe ea care nu se regasesc in pretul de vanzare.Nimeni nu o sa imi dea mie 200 de euro in plus ca are bara aia, nimeni nu o sa dea 100 ca are faruri fk. Neamtul a bagat destui bani in ea. Daca pana maine nu se vinde bara miercuri intra la vopsit .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning