Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/356088-masina-mea-opel-astra-dna.html)

Ioanaa 11-04-13 02:22

Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5435521)
asteapta jantele mai bine zis:p

Da dar inainte de jante trebuie sa ii cumpar palcute de frana pe spate ,grila si sa ii fac capota:X

westsideracer 11-04-13 04:09

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5435525)
Da dar inainte de jante trebuie sa ii cumpar palcute de frana pe spate ,grila si sa ii fac capota:X

pai capota ce are?

Ioanaa 11-04-13 10:07

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5435529)
pai capota ce are?

e indoita putin langa grila in fata ... si trebuie facuta .. asa am luat.o

golf.tuning 13-04-13 14:05

Bine ca ai scapat de jante,erau oribile mai bine cu table,cauta ceva decent daca nu ai bani de ceva frumos !

PH 96 K R S 13-04-13 14:42

cred ca tu ai avut masinutze cand erai mica,nu papusi:D:D
frumoasa masina,singurul lucru care ii lipseste momentan este buza de pe bara fata.

OPELISIMO 13-04-13 20:11

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5435505)
Ehe ce frumoasa e:X si ce cuminte ma asteapta ea:X

...cuminte si devreme acasa?

bobby_gsi2 15-04-13 08:01

Am luat o astra statuta in ploaie si tunata in Germania si mai mult ca sigur nimeni nu o sa imi plateasca banii pe ce are pe ea. daca esti interesata de una alta stam de vorba. O sa iti pun poze cu ea sa vezi daca iti trebuie ceva dupa ea.

Ioanaa 15-04-13 15:33

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 5439927)
Am luat o astra statuta in ploaie si tunata in Germania si mai mult ca sigur nimeni nu o sa imi plateasca banii pe ce are pe ea. daca esti interesata de una alta stam de vorba. O sa iti pun poze cu ea sa vezi daca iti trebuie ceva dupa ea.

da sunt interesata dami un PM cu un mess ceva sa vb ...

Ioanaa 15-04-13 15:34

Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5438089)
cred ca tu ai avut masinutze cand erai mica,nu papusi:D:D
frumoasa masina,singurul lucru care ii lipseste momentan este buza de pe bara fata.

A avut dar a fost furata :((.. o sa ii pun altaa... cand eram mica chiar am avut masinute:))))

PH 96 K R S 15-04-13 16:40

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5440444)
A avut dar a fost furata :((.. o sa ii pun altaa... cand eram mica chiar am avut masinute:))))

Stiai k traim in romania si se fura buze,trebuia sa o intaresti cu niste negrese,asa sa-i faci viitoarei buze:p...tot de astra g vrei?dc nu incerci de H,sau vectra c???

bobby_gsi2 15-04-13 19:09

9 Attachment(s)
Pentru ca am primit multe mesaje imi e mai usor sa pun aici poze, nu ma injura titularul thread-ului.Preturi nu stiu sa fac dar sunt deschis la oferte. Ceasurile nu se vand, masina are 116000 reali si e pacat de ei :) .

westsideracer 15-04-13 19:16

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 5440751)
Pentru ca am primit multe mesaje imi e mai usor sa pun aici poze, nu ma injura titularul thread-ului.Preturi nu stiu sa fac dar sunt deschis la oferte. Ceasurile nu se vand, masina are 116000 reali si e pacat de ei :) .

nu prea ai ce lua de pe ea...no offence:sad:

bujuKYL 15-04-13 19:19

sunt destule de luat la cine ii plac! faruri, bara, stopuri, evacuare, jante, oglinzi, cd-player+restu acareturiilor din spate! acum depinde ce vrea sa dea de pe ea sau daca o dezmembreaza toata!

bobby_gsi2 15-04-13 19:26

Am spus clar....masina nu se dezmembreaza ci doar se dau piese de pe ea care nu se regasesc in pretul de vanzare.Nimeni nu o sa imi dea mie 200 de euro in plus ca are bara aia, nimeni nu o sa dea 100 ca are faruri fk. Neamtul a bagat destui bani in ea. Daca pana maine nu se vinde bara miercuri intra la vopsit .

bobby_gsi2 15-04-13 19:30

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5440766)
nu prea ai ce lua de pe ea...no offence:sad:

Fiecare cu parerea lui, nu am impus nimanui sa ia ceva. E o ocazie de care poate sa profite vreun coleg forumist pt ceva ce isi doreste si gaseste pe masina.Asta nu inseamna ca dau motorul sau cine stie ce piese de pe ea. O sa ii fac si topic de vanzare, repet masina e impecabila cu 116 000 reali si chiar imi place cum merge. In afara de toba care rasufla undeva spre spate masina nu are defect. Muzica chiar duduie :D

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning